DOLAR 32,4020 -0.12%
EURO 34,8084 0.18%
ALTIN 2.434,31-0,16
BITCOIN 2015965-2,95%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ALTUN,”BÜNYAN’DAKİ 5 YILINI DEĞERLENDİRDİ”

ALTUN,”BÜNYAN’DAKİ 5 YILINI DEĞERLENDİRDİ”

ABONE OL
Şubat 29, 2024 15:45
ALTUN,”BÜNYAN’DAKİ 5 YILINI DEĞERLENDİRDİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,38 DATA TV’de program konuğu oldu.Seçime Doğru programında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Özkan, belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetleri anlattı.
Başkan Altun,Bünyan Sosyal Tesisleri,cam teras ve kadın kooperatifleri hakkında açıklamalarda bulundu.Ankara’dan,Kayser,Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği destekleriyle Bünyan ilçesi’nde büyük hizmetler yapıldığını belirterek ilçenin son 20 yılda en büyük destekleri aldıklarını ifade etti.Bünyan Cezaevi sayesinde ekonomi ve sosyal yaşama katkı sağladığını söyleyen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun,”Meclis üyeliği , ilçe başkanlığı ve 5 yıllık dönemde başarılı çalışmaları hayata geçirdik,” dedi.

Başkan Altun,”Bünyan İlçe Devlet Hastanesi şehrin ikinci büyük hastanesi.55-60 kadar doktorumuz var.Bölge hastanesi konumunda.Ticaret merkezi de yaptık.Belediyeye de büyük maddi katkısı oldu.ERVA da geliyor şimdi oraya.900 kadar depremzede ağırladık ilçede.Bütün ekmekler deprem bölgesine gönderildi.Bünyan’a hatta depremzedelerden yerleşen aileler oldu.

BÜNYAN’A YAPILAN HİZMETLER SAYMAKLA BİTMEZ

İlçeye katı atık çöp toplama merkezi yapıldı.Koku ilçe merkezinden kalktı bu sayede.Kırsal mahallelerde toplanan çöpler buradaki çöp transfer istasyonuna götürülüyor.Akaryakıtdada tasarruf ediliyor.Sanayi sitesi yaptık.Kapalı pazaryeri yapıldı.Salı Pazarı için büyüme planı var daha da genişletilecek.Yanına mini köy garajı terminal yaptık.Özellikle köylerden gelen kadınlar çok dua ediyor.Kadın kooperatiflerimiz gilaburudan lokum üretiyor.Diğeri tekstil de çalışıyor.Hanımeli ve Çağlayan Kooperatifi cam teras önünde satış yapabiliyor.KAÇEM de Karahıdır’da kadın kooperatifi olarak hizmet veriyor.

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK ÇOK DESTEK VERDİ

Başkan Altun , ”Bünyan’da cam teras da çok büyük desteği oldu.Kayseri’ye çok şey kattı.ERVA ve Kadın Kooperatifleri çok katkı sağladı.Ekonomik olarak Bünyan Belediyesi’ne gelince yatırıma büyük önem verdik.Hayırsever destekleriyle taziye evi yapıldı.Yurtlarda yapıldı.Belediye olarak borcumuz yok.Yeterli gelmeyen makina parkını genişlettik.Yeni greyder ve ekskavatör aldık.Uzun yıllar hizmet edecek bu araçlar.Fen İşleri,park bahçeler ve temizlik işleri müdürlüklerine 3 ayrı bina yaptık.Halkımızın bana verdiği detsk için Bünyan halkına teşekkür ediyorum . Haklarını helal etsinler .Kapım her zaman açık ” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.