DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ARAPLI YOKUŞU’NDAKİ PERİ BACALARININ TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI

Geçtiğimiz aylarda kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalarla yazı yazılıp zarar verilen Araplı Yokuşu'ndaki Peribacaları, Yeşilhisar Kaymakamlığı ve Yeşilhisar Belediyesi koordinesinde İl Kültür Turizm Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Bölgeye tekrar zarar verilmemesi amacıyla, jandarma tarafından günün ve gecenin farklı saatlerinde devriyelerle kontroller yapılıyor ve plaka takip sisteminde bölgeden geçen araçlar kayıt altına alınıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ARAPLI YOKUŞUNDAKİ PERİ BACALARININ TEMİZLİĞİ TAMAMLANDI Geçtiğimiz aylarda kimliği belirsiz kişilerce sprey boyalarla yazı yazılıp zarar verilen Araplı Yokuşu'ndaki peribacaları, Yeşilhisar Kaymakamlığı ve Yeşilhisar Belediyesi koordinesinde İl Kültür Turizm Müdürlüğü ekiplerince temizlendi. Bölgeye tekrar zarar verilmemesi amacıyla, jandarma tarafından günün ve gecenin farklı saatlerinde devriyelerle kontroller yapılıyor ve plaka takip sisteminde bölgeden geçen araçlar kayıt altına alınıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.