DOLAR 32,4862 0.08%
EURO 34,9160 0.37%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN 2029079-2,16%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ANDULASYON NEDİR?

ANDULASYON NEDİR?

ABONE OL
Kasım 1, 2023 18:03
ANDULASYON NEDİR?
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Andulasyon ile zayıflama hakkında araştırmalar Haber Yeni Gündem ekibi olarak araştırma yaptık. Diyetisyen M.Emre Kahraman Andulasyon hakkında bilgiler verdi.

“Andulasyon sistemi mekanik titreşimlerin ısı ve frekansları bütüncül bir şekilde uygulandığı terapi sistemidir.” diyen Diyetisyen M.Emre Kahraman açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

“Bu sistemde kan ve lenfatik sistemin dolaşım sistemini aktive edildiği bir sistemdir. Aslında andulasyonla birlikte kilo gibi birçok noktada artıları vardır ve iki buçuk saatlik spor yapmış gibi bir etki oluşturabilir. Andulasyonun enerji üretimini ve metabolizmayı hızlandırma gibi bir özelliği vardır. Metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak daha hızlı ve sağlıklı kilo verirsiniz. Aslında kalıcı bir kilo vermiş oluruz.” dedi.
“Andulasyonla birlikte bağırsakları çalıştırarak kabızlıkla ilgili problemlerin önüne geçmiş oluruz.” Diyen Kahraman sözlerini şu şekilde sürdürdü. ” Dolaşımı desteklediği için temliklerde varislerde azalmalarımız olur. Kolajen desteklenmesi sayesinde daha iyi bir sıkılaşma daha iyi bir vücuda sahip olmuş oluruz. Başta kişiyle bir ücretsiz ön görüşme yapıyoruz. Bu ücretsiz ön görüşme kısımlarında kişinin bölgesel birikimleri, kiloları deri altı yağlanmaları ile ilgili kişiyi bilgilendirmiş oluyoruz ve seans içerik kısımlarını burada hazırlamış oluyoruz. Çünkü yüz kiloluk bir insanla yetmiş kilo bir insana aynı seansları aynı içeriklere girmiyoruz. Dolayısıyla bireysel bir planlama yapmış oluyoruz. Haftalık olarak ölçümler alıyoruz. Ayda totalde dört kere ölçüm almış oluyoruz ve dört kerede görüşme yapmış oluyoruz. Kişinin bireysel farklılıklarına göre seans sayıları belirliyoruz ve haftanın belirli günlerinde kliniğimize gelmesini istiyoruz. Bu esnada ambulasyon ve spor kısımlarını alıyoruz. Ikisinde de kişiler bireysel bir şekilde ilerlemiş oluyor. Liste kısımlarında bireysel olarak günlük liste gönderimleri yapıyoruz. Bir gün öncesinden bir gün sonrasının listelerine göndermiş oluyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.