DOLAR 32,3686 -0.23%
EURO 34,7587 0.03%
ALTIN 2.437,52-0,03
BITCOIN 2020373-2,37%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Ali Yedikaya Kayseri Büyükşehir de

Ali Yedikaya Kayseri Büyükşehir de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Muhasebe Haftası dolayısıyla ziyarette bulunan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ve oda yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:44
Ali Yedikaya Kayseri Büyükşehir de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel yönetici olarak her zaman odanın yanında yer almaktan onur duyduklarını ifade etti. Büyükkılıç muhasebe haftasını kutlayarak, “Serbest Mali Müşavirleri Odamızın gönlümüzdeki yeri apayrı. Gerçekten bir aktivite kazandırdınız. Daha bir enerjik konuma dönüştü. Zaten teşkilatların yapısının da doğru olanı, bir tık yukarıya taşıma mantığında yaklaşım sergilemektir. O açıdan tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz. Eğitim çalışmalarınızı duyuyoruz. Hem üyeleriniz, hem toplumu bu manada bilinçlendirmeye vesile oluyorsunuz. Biz de yerel yönetici olarak, her zaman sizlerin yanında olmaktan ve sizlerle birlikte olmaktan onur duyarız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.