DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2060910-0,67%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AGD’DEN ONLİNE İSTANBUL’UN FETHİ KUTLAMASI

AGD’DEN ONLİNE İSTANBUL’UN FETHİ KUTLAMASI

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) geleneksel hale gelmiş fetih kutlamalarını internet ortamına taşıdı. İstanbul’un fethi kutlaması bu sene corona virüs nedeniyle online kutlanacak

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:46
AGD’DEN ONLİNE İSTANBUL’UN FETHİ KUTLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

.

Baki Coşkun, “Efendimizin müjdesinden gönüllere düşen bir sevda, Fatih’in emaneti kadim şehir İstanbul! Yıllardır tüm coşkumuzla koşup sarıldığımız, Ayasofya’sına hasretle baktığımız gözbebeğimiz İstanbul! Bu yıl uzak kaldık, bu yıl statlarında buluşamadık ama yürekleri birleştirmeye, heyecanı en derinden yaşamaya virüs engel olamaz! İstanbul’un Fethi’ni tüm coşku ve heyecanımızla bu yıl online olarak kutlayacağız. Çeşitli etkinliklerle heyecana ortak ol, fethin manasını birlikte yeniden yaşayacağız. Öyle bir fetih ki, İstanbul`un fethedileceği daha Hendek Harbi sırasında müjdelenmiştir. “İstanbul elbet fetholunacak. O`nu fetheden emir ne güzel emir, O`nu fetheden asker ne güzel asker.” Bu Hadis-i Şerif sekiz buçuk asır önce İstanbul’un fethedileceğini bildirmiş. Bu önemini kıyamete kadar muhafaza etmesi için çaba sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.