DOLAR 32,4853 0.03%
EURO 35,2291 0.44%
ALTIN 2.435,55-0,11
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
2021’İN EN İYİLERİ BELLİ OLDU

2021’İN EN İYİLERİ BELLİ OLDU

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin geleneksel olarak düzenlediği "KGC Ödüllü Medya Yarışması" sonuçlandı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:54
2021’İN EN İYİLERİ BELLİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 dalda 60'a yakın eserin katıldığı yarışmada dereceye girenler belli oldu. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun jüriliğinde gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 5 saat sürdü. Jüri Başkanlığını Cemiyet Başkanımız Metin Kösedağ’ın yaptığı toplantı 4 Mart 2022 Cuma günü Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Öte yandan ödül törenin yapılacağı tarih ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

KÖSEDAĞ KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yarışmaya meslektaşlarının büyük ilgi gösterdiğini belirterek, bütün katılımcılara teşekkür etti. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin kendi misyonunu en iyi şekilde devam ettirdiğini belirten Başkan Kösedağ, “Sadece Kayseri’de değil bütün dünyada medya sektörü zor süreçlerden geçiyor. Bu süreçlerin atlatılması gerekmektedir. Özellikle medya sektörünün yeniden yapılanması kaçınılmaz bir hal almıştır. Özellikle sosyal medyanın kanun-intizam altına alınıp, keşmekeşliğin ortadan kaldırılması gerekmektedir. Tüm zor şartlara rağmen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak organize ettiğimiz yarışmaya meslektaşlarımızın büyük ilgisi olmuştur. Bu bağlamda yarışmada dereceye girenleri tebrik ediyor, bütün katılımcı meslektaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.