DOLAR 32,3845 -0.18%
EURO 34,7280 -0.06%
ALTIN 2.426,07-0,50
BITCOIN %
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
2 HASTA YAKINI MİSAFİRHANESİ AÇILACAK

2 HASTA YAKINI MİSAFİRHANESİ AÇILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi karşısında yatarak tedavi gören hastaların yakınları için projelendirilen sıcak, konforlu ve sosyal donanımlı Hasta Yakını Misafirhanesi’nde son aşamaya gelindiğini söyledi. Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi karşısındaki projede de çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

ABONE OL
Kasım 27, 2022 21:54
2 HASTA YAKINI MİSAFİRHANESİ AÇILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükkılıç, Hasta Yakınları Misafirhanesi’nin vatandaşlara büyük kolaylıklar sağlayacağını vurgulayarak, proje ile ilgili şu bilgileri paylaştı:“Hem kişisel bakım ihtiyaçlarını giderebilecekleri hem de yeme içme ihtiyacını karşılayabilecekleri ve rahatça dinlenebilecekleri olanakları ile tesisimiz, hasta yakınlarımıza hizmet verecek. Vatandaşlarımızın sokak ortalarında, arabaların içerisinde yatmaktan kurtulacağı güzel bir hizmet 1xbet mobil giriş ortamı oluşacak. Bina oturum alanı 500 metrekare olan, toplam inşaat alanı bin 500 metrekare olan Hasta Yakını Misafirhanesi Zemin+2 kattan oluşuyor. 18 adet normal konaklama odası, 6 adet engelli konaklama odası bulunacak misafirhanemizde, toplam 24 adet oda yer alıyor. Proje bünyesinde, konaklama birimlerinin yanında restoran, çamaşırhane, idari ofisler bulunurken, cephede mantolama cephe sistemi kullanılacak. Hasta Yakını Misafirhanesi ve yanında yer alan Engelsiz Yaşam Merkezi, spor salonları ile burası bir sosyal yaşam merkezine dönüşmüş olacak. Büyükşehir olarak her alanda en güzel ‘gönül belediyeciliği’ örneklerini sergiliyoruz. Şehrimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.