DOLAR 32,2793 -0.22%
EURO 34,7552 -0.23%
ALTIN 2.398,360,21
BITCOIN 20636090,96%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YRP’Lİ ÜNSAL ” SARIOĞLAN’I ALACAĞIZ ”

YRP’Lİ ÜNSAL ” SARIOĞLAN’I ALACAĞIZ ”

ABONE OL
Şubat 20, 2024 14:09
YRP’Lİ ÜNSAL ” SARIOĞLAN’I ALACAĞIZ ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Lütfi Ünsal 38 DATA TV’ye konuştu.Secim gezisi sırasında ilçe başkanlığında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Ünsal Sarıoğlan, ”Refahlanacak” dedi.

Ünsal, yaptığı açıklamada , ”Sarıoğlan doğumluyum.Burda ilçe merkezinden şuana kadar çıkan tek aday benim,Süt birlik başkanlığı ve kooperatif başkanlığı yapmaktayım.Sarığlan Belediyesi meclis üyeliği yaptı.İlçeye .ok hizmetimiz oldu.
Halkımızdan gelen teveccüh üzerine belediye başkanlığına Yeniden Refah Partisi’nden aday oldum.
Seçim çalışmalarımız çok güzel gidiyor ve mahallelerimizle birlikte çalışıyoruz.Belediye başkanı olursam Sarıoğlan İlçesini ve çevresini biz değiştireceğiz.Biz yenilikleri ve ilkleri getireceğiz ,hiç çalışılmamış bir Sarıoğlan’da biz projeleri getirip ilçemizi güzelleştireceğiz.En büyük sorunumuz Sarıoğla’nın yolları ve çöpler.Yani belediyenin asli görevlerini yapmadığı işler var.
Bu asri görevleri biz tamamlayacağız inşallah.Temennimiz biz kazanacağız bu konuda gerçekten iddialıyız.
Belediyemizin imkanları dahilinde kooperatiflerimize projeler yapacaz.Çiftçimize ve üreticimize destek alacağız, kırsal kalkılmadan destek alacağız, bu kooperatiflerimizi geliştireceğiz.Şu anda 3 tane kooparetifimiz var.Tarımsal kalkınma kooperatifi , kadın kooperatifi ikisi de tarımsal kalkınmak kooperatifi, bunlarla alakalı projeler yapacağız. Kadın istihdamının ön plana çıkarılacak en iyi şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz ve belediyenin arazilerinde çeşitli tarım ürünleri ekip belediyemizin maddi imkanlarıylada katkıda bulunacağız.Sarıoğlan’a bir meslek yüksekokulu ya da üniversitenin herhangi bir kolunu getireceğiz . Devlet hastanemiz her ilçede bulunduğu halde bizim ilçemizde olmadığından dolayı devlet hastanesi yaptırmaya çalışacağız.Mahallelerimizdeki gençlerimizle ilgili projelerimizde spor faaliyetlerine yönelik bazı projelerimiz var, inşallah onları da hızlandıracağız.”diye konuştu.

YRP İLÇE BAŞKANI SAYAN ”SARIOĞLAN İLE İLGİLİ PROJEMİZ ÇOK”

YRP Sarıoğlan İlçe Başkanı Mükremin Sayan ise yaptığı açıklamada”İlçemizde çalışmalarımız çok iyi gidiyor.Halkın teveccühü güzel inşallah başaracağız.Birlikte Sarıoğlan halkıyla Sarıoğlan’ımızın eksiği bir fakülte .Sarıoğlan’ımızda hastanemiz yok .Bünyan’a gidiyoruz Kayseri’ ye gidiyoruz.Sağlıkdan yararlanmak için.O yüzden elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.Belediye imkanları dahilinde ve devletimiz sayesinde bide doğalgaz olmayan mahallelerimize doğalgaz getirmeye çalışacağız.Yollarımızın bakımını yapacağız.Belediyenin asri görevi yol yapmak kaldırım ve bordür yapmak temizliği sağlamak ne yazıkki onlar eksik ilçelerimizde onları yapmak ” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.