DOLAR 32,3962 0.09%
EURO 34,7890 -0.06%
ALTIN 2.398,670,10
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇLERDEN ÇİÇEKLERE YOĞUN İLGİ

GENÇLERDEN ÇİÇEKLERE YOĞUN İLGİ

ABONE OL
Ocak 26, 2024 12:46
GENÇLERDEN ÇİÇEKLERE YOĞUN İLGİ
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de Sivas Caddesi üzerinde çiçekçilik yapan  Emre Dalmaz ” 15 yıldır çiçek işiyle uğraşıyorum.En çok gençler ilgi gösteriyor” dedi.

Haber Yeni Gündem mikrofonlarına konuşan Dalmaz şöyle konuştu; ”Daha önce’de farklı bölgelerde işletmemiz vardı daha sonra kayseri form tarafına geçtik. Bu şekilde devam ediyoruz mesleğe yıllardır severek yapıyoruz bu işi. Çiçek olarak çeşitlerimiz fazla:
Gül,İnci Çiçeği,Lale,Menekşe,Nergis,Orkide,Papatya, Renkli Begonya,Sardunya,Sümbül,Yasemin gibi birçok çiçek.
Vatandaşların çiçek almaya ilgisi normalde güzeldi geçmişte çoktu çiçeğe ilgi alaka ama son 3,4 yıldır gençler daha çok ilgi göstermeye başladı çiçek bayanlar içi daha cazip geliyor müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlerde altın götürüyorum diyor çiçek götürdüğüm kadar mutlu olmuyor diyor.
Kendi mesleğim olduğu için demiyorum çiçeğin insanlara verdiği mutluluk daha ağır basıyor çiçek hediyesi çoğu insanlara verilen ilgiyi alakayı ve sevgiyi anlattığını düşünüyorum.
Şuanda çiçek mezatında kış olduğu için fiyatlar tabiki arttı çiçek tedariğimiz tabiki oluyor ama yaz gibi değil tabiki biz yine’de müşteriye yansıtmamaya yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Ençok satılan çiçekler gül çok gidiyor aynı zamanda papatya kelebek adlı yapay çiçeklerimiz çok satılıyor.
Normal günlere göre özel günlerimizde daha yoğunluk yaşanıyor tabiki eskisi gibi değil ama ginede yoğunluğumuz oluyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.