DOLAR 32,5398 0.26%
EURO 34,9760 0.49%
ALTIN 2.436,59-0,07
BITCOIN 2057520-0,50%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
YRP’Lİ TAYLAN,’’AFİŞ VE PANKART KARARI YANLIŞ,ZARAR BÜYÜK’’

YRP’Lİ TAYLAN,’’AFİŞ VE PANKART KARARI YANLIŞ,ZARAR BÜYÜK’’

ABONE OL
Mart 5, 2024 18:47
YRP’Lİ TAYLAN,’’AFİŞ VE PANKART KARARI YANLIŞ,ZARAR BÜYÜK’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan, 38 DATA TV’ye konuk oldu.
38 DATA TV Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in Seçime Doğru Programı’nda sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan, projelerini açıkladı.
Taylan, programda Melikgazi’de yapacakları hizmetleri sıraladı. Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan,’’Bugün alınan kararla cadde ve meydanlarda afis ve pankart konusunda alınan kararla ilgili sıkıntıya düşüldü.Biz dahil partiler yüzbinlerce lira zarara uğruyor. ‘’, dedi.
MELİKGAZİ’DE ‘’EMEKLİLER BİZE DAHA ÖNCE NİYE GELMEDİNİZ’’ DİYOR
Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan,’’Ziyaretlerde özellikle emekliler bize teveccüh gösteriyor.Daha önce niye gelmediniz diyorlar.Bizim ailemizin ayrıca geçmişinde önemli çalışmalarla ön plana çıkmıştır.Değişik projelerimiz var.Enflasyonla mücadele edeceğiz.Kalkınma ve istihdam ile ilgili projelerimiz var.Melikgazi en büyük ilçe.Bütün sosyal aktiviteler bu ilçede,’’ dedi.

TAYLAN,MELİKGAZİ’DE EN BÜYÜK SORUN TRAFİK
Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan,’’Yapay zeka ile trafik sorunu çözülebilir.Kartal Kavşağı yetmiyor.Burasının acil olarak altve üstgeçit yapılması lazım.Millet bahçesi yapılırken burası yapılmadı.Kaç yıldır niye yapılmadı.Sivas Caddesi tramvay kavşakları kitliyor.Kentsel dönüşümde sıkıntılar büyük.Taşeron ve kadrolu işçi arasında uçurum var.Erciyes’te çam dikimi yapacağız.Çim kayağı yapılabilir.Eksikleri yapmaya talibiz.

ÇİFTÇİ PAZARI YAPACAĞIZ
Melikgazi Bölgesinde çiftçi pazarı yapacaklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ahmet Taylan,’’Etde sorun var.GDO’lu ürünler var.İldem Bölgesinde hastane sıkıntısı var,’’dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.