DOLAR 32,4102 -0.13%
EURO 34,9198 0.33%
ALTIN 2.426,38-0,49
BITCOIN 2025141-2,53%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÖZKIRIŞ ; BELEDİYELER BORÇ BATAĞINDA

YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÖZKIRIŞ ; BELEDİYELER BORÇ BATAĞINDA

ABONE OL
Ocak 20, 2024 18:49
YRP BÜYÜKŞEHİR ADAYI ÖZKIRIŞ ; BELEDİYELER BORÇ BATAĞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DENK BÜTÇE YAPACAZ
Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Adayı Abdullah Özkırış 38 DATA TV ‘ye konuk oldu.Özkırış,Seçime Doğru Programı’nda Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtladı.Özkırış , programda 27 yıllık göz hekimiyim 23 yıldır Kayseride’yim.Bundan sonrada milletimize hizmet edeceğim.
Yeniden Refah Partisi Kayseri Büyükşehir Belediyesi Adayı Abdullah Özkırış,’’ Doğruya doğru yanlışa yanlış deriz.Dini bütün bir aile olarak yaşadık.3 dil öğrendim.Hayra çalışacaz bu şehirde.Kendimize yakın olduğu için Milli Görüş’ü tercih ettik’’ ,dedi.
‘’BELEDİYELER BORÇ BATAĞINDA, DENK BÜTÇE YAPACAZ ‘’
Özkırış,’’Belediyeler borç batağı içerisinde .denk bütçe yapacaz.Borçlanarak iş yapmanın önüne geçecez.Öte yandan şehirde hava kirliliği hat safada.Bunun önüne geçecez.Ayrıca trafik sorunu var bu şehirde otopark sorunu da var.Kentsel dönüşümde bazı bölgelerde sıkıntı çok.Doğalgaz şehir merkezindeki bazı yerlerde doğalgaz yok.Altyapıda 20 yıl önce yapılan hatlarla duruyoruz. Anayurt tarafında , Erkilet tarafında sel baskınları oluyor.Kreş sorunumuz var.Her mahalleye kreş kurmak lazım.İldem bölgesinde hastane sıkıntısı var.Mümkün olduğunca bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışacaz.Bu merkezlerde basit vakaları hızlı bir şekilde birimlere yönlendirmek lazım.
MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYELERİ HER ZAMAN ÇÖZÜM OLMUŞTUR
İstanbul’da yaşadım. O dönem bizim partimiz belediyeyi alınca bir çok sorunu ortadan kaldırdı.Kayseri gençleri için sosyal projelerimiz var.Spor,yüzme gibi etkinlikleri dahada artıracaz.Mülteci sorunu da var bu şehrin.Parti görüşümüz misafir olarak ağırladığımız yeter.Suriye ile artık anlaşılması lazım biz merkezi hükümeti bu konuda sıkıştıracağız.Yerel yönetimlerde de eşit işe eşit ücret vermeye çalışacaz.Deprem konusunda yatay mimariye geçmemiz lazım.Çok yüksek katlı binalardan az katlı binalara geçiş gerekiyor.Turizm tanıtım için Erciyes ve Kızılırmak var.Kızılırmak’dan yararlanamıyoruz.Sahil yolu yapmamız lazım.Erciyes 12 ay kullanılmalı.Spor merkezleri kullanılabilir.

KENT RESTORANLARI YAPACAZ
Halkın maddi durumu iyi olmayan aileler için herkesin yararlanabileceği uygun fiyatlara yemek yedirmek lazım.Öğrencilere yönelik indirimli bazı çalışmalarımız olacak.Sancaktepe ve Eskişehir Bağları Bölgesinde kentsel dönüşüm sıkıntılarını çözmemiz gerekiyor.Develi ve Yahyalı için oralara dokunmamız gerekiyor.TOKİ konusunda da çözüm üretecez.Şeffaf belediyecilik anlayışı ile elimizden geleni yapacaz.Halkımıda desteklerinizi bekliyoruz .

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.