DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20332775,83%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yönetimin görevi vatandaşa hizmet getirmek

Yönetimin görevi vatandaşa hizmet getirmek

Yeniden Refah Develi İlçe teşkilatının bir araya geldiği ve toplantı niteliğinde olan buluşmada İlçe Başkanı Mahmut Kılınç “Yönetime gelen herkesin görevi vatandaşa hizmet getirmek”Yeniden Refah Partisi olarak biz insanların hem ahiretini hemde dünyasını düşünmek zorundayız dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:26
Yönetimin görevi vatandaşa hizmet getirmek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teşkilat buluşmasında konuşan Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç; “Vatandaşın sıkıntısı var Belediye Başkanına gidiyor, iktidar partisi İlçe Başkanlığına gidiyor ama sıkıntısını çözemiyor, biz ziyaret ettik sıkıntısını gidermek için çalışmalarımızı yaptık ve hamd olsun 4 yıldır çözülemeyen sorunu çözdük. Birçok mahallede vatandaşın sesi olduk, Saraycık mahallesinin , Şıhlı mahallesi gibi bir çok mahallenin sorunlarını dile getirdik ve birçok hizmette emeğimiz var çok şükür. Develi’nin diğer mahallelerinde de aynı çalışmaları yapmak istiyoruz aslında, buda mahalle Başkanları ile alakalı mesela Sindelhöyük mahallesinde ilk önce Mahmut İlipınar kardeşimiz mahalle Başkanıydı orada 25-30 kişiyi topladı, sıkıntılarını dile getirdi bizde elimizden geldiğince gerekli yerlerle irtibata geçerek sıkıntıların çözümünde vesile olduk.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.