DOLAR 32,4946 -0.01%
EURO 34,9729 -0.18%
ALTIN 2.440,110,17
BITCOIN 20958260,26%
Kayseri
27°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KOOPERATİF KANUNU ÇIKARTACAĞIZ

KOOPERATİF KANUNU ÇIKARTACAĞIZ

ABONE OL
Nisan 26, 2023 17:16
KOOPERATİF KANUNU ÇIKARTACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de 55 bin kayıtlı işsiz olduğunu ve iktidarın vatandaşın şikâyetini duymak istemediği için meydanlarda PKK’yı konuştuklarını söyleyen Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Bey çıkıp bizleri gömmekten bahsediyor. Yahu biz düşman mıyız? Biz bu ülkenin vatandaşlarıyız. Arkadaş sen kimi gömüyorsun. 31 Mart’a giderken bir taraftan bizi PKK’lıkla suçladılar bir taraftan bebek katili Abdullah Öcalan’ın kardeşini televizyonda konuşturdular” dedi. Bu sırada ‘yuh’ çeken kalabalığa Akşener, “Yok biz yuhalamıyoruz. Ben gereğini yapıyorum oğlum. Yuhalamak yok. Yuhalamak onların. Kayseri’de 55 bin kayıtlı işsiz var. Onun için bu meydana gelip PKK konuşuyorlar. Çünkü senin bu şikâyetini duymak istemiyorlar. Siyasetin özelliği seçmen velinimettir. Onu dinlersin ve seçim geldiğinde seni tartar. Türkiye’de çok uzun zamandır yapılmıyor. İnsanların derdini çözmek yerine ‘Meral Akşener PKK’lı’ diyorlar. Kayseri’de PKK’lıyım, Diyarbakır’da faili meçhulcüyüm. Ben hangisiyim? Karar verin artık” dedi.

Mitinge katılan bir vatandaşın kooperatif mağduru olduklarını dile getirmesi üzerine de İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, “Tamam tamam kooperatif yasasını çıkartacağız. Buradaki 30 bin mağdurun derdini çözeceğiz. Türkiye’deki pek çok vatandaşın mağduriyetini gidereceğiz. Kooperatif kanunu sadece Kayseri için çıktığından Anayasa Mahkemesinde iptal edildi. Biz tamamını (tüm şehirleri) içine alan bir kanun çıkaracağız merak etmeyin. Milletimizin değerli mensupları siyasetçiyi tartmalıdır. Ama oculuk buculuk üzerinden gelip sizlere savaşa gider gibi seçim propagandası yapanların tamamını sağlam bir Osmanlı tokadıyla attaya, emekliye gönderin” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.