DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043377-2,15%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yeşilhisar’da TOKİ konutlarının yapımı sürüyor

Yeşilhisar’da TOKİ konutlarının yapımı sürüyor

ABONE OL
Ocak 15, 2024 15:25
Yeşilhisar’da TOKİ konutlarının yapımı sürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar’da TOKİ konutlarının yapım çalışmalarını ve şantiye alanını ziyaret eden Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “İlçemizde kısa süre önce başlayan TOKi konutlarının çalışmalarını yerinde ziyaret ettik. Maşallah yüklenici firmamız çok hızlı ilerliyor temeller atılmış birinci binanın 3. Katına kadar gelinmiş durumda. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.
Yeşilhisar’da belirlenen 236 konutluk 3. Etap TOKİ konutlarının çalışmaları devam ediyor. Yapım çalışmalarını ve şantiye alanını ziyaret eden Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Devletimiz var gücüyle çalışıyor, ilçemizde kısa süre önce başlayan TOKi konutlarının çalışmalarını yerinde ziyaret ettik. Maşallah yüklenici firmamız çok hızlı ilerliyor temeller atılmış birinci binanın 3. Katına kadar gelinmiş durumda. İnşallah en kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecekti “500 bin sosyal konut projesinde ilçemize de hak tanıyan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımıza ve siyasi büyüklerimize teşekkür ve şükranlarımı arz ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.