DOLAR 32,3807 -0.13%
EURO 34,6795 -0.36%
ALTIN 2.393,79-1,68
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

20:06

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Kılınç, görevini resmileştirdi

Kılınç, görevini resmileştirdi

Yeniden Refah Partisi Develi teşkilatı 2.olağan kongresi yapıldı Kongre’ye Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin, Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, İlçe Yönetimi, Hanım Kolları, Delegeler ve üyeler katıldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:24
Kılınç, görevini resmileştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YENİDEN REFAH PARTİSİ DEVELİ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İl Başkanı Narin; Develi'ye milli görüşü ve milli görüş Belediyeciliğini getireceğiz” – Başkan Kılınç; ” Teşkilatların ve bütün kurumların görevi eşe dosta rant sağlamak değil vatandaşa hizmet etmek” Delegelerin seçimi ile İlçe Başkanı Mahmut Kılınç görevini resmileştirdi. Konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin; “Mahmut Kılınç Başkanla birlikte biz Yeniden Refah Partisi olarak Develi’de yeni ve temiz bir sayfa açmak için konuşmuştuk. Mahmut Kılınç Başkanımız 1 yıldır görevde ve bu görevde olduğu müddetçe Yeniden Refah Partisinin düsturuna, gidişatına, milli görüş teşkilatlarının ruhuna uygun çalışmalarında her zaman gayretli oldu ve gece gündüz demeden, köy kasaba demeden, soğuk sıcak demeden, çabaladı ve bizlerde buna şahit olduk.

Allah emeklerini ziyan etmesin, Başkanımıza Biz Develi’de çok güveniyoruz inşallah Yeniden Refah Partisi bayrağını hilal ve başakla birlikte bereketlendirip Develi’ye Milli görüş Belediyeciliğini en kısa zamanda getireceğine inancımız sonsuz. Bunun en bariz örnekleri de bize sahada geliyor, gezdiği yerlerde yaptığı projelerde, yaptığı çalışmalarda karşılığını görüyoruz. Mahmut Başkanımızın burada işi çok, sizlerden ricam Mahmut Kılınç Başkanın arkasında sımsıkı saflar oluşturup Yeniden Refah Partisi olarak Develi’yi Milli Görüş Belediyeciliğine teslim alıp inşallah burada ki huzur ve refahı beraber sağlayacağız.” dedi.

Başkanlığını resmileştiren ve atama ile görevdeyken yaptığı bazı projelerden bahseden Başkan Kılınç; “Öncelikle hepiniz kongremize hoş geldiniz. 1 Yıl 3 Aydır atama ile görevimi sürdürdüğüm Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanlık görevimi bugün yaptığımız kongre ile resmiyete kavuşturduk. Develi’ye hizmet için daha da fazla çalışacağız inşallah. 1 yıl 3 aydır sürdürdüğüm İlçe Başkanlık görevimde Develi'miz için ne yapabiliriz diyerek çalışmaya düşündük ve çalışmaya gayret gösterdik; projelerimizden bir tanesi Develi'ye istihdam sağlayacak,işssizliği bitirecek,ekonomik olarak çok büyük katkı sağlayacak ve göç alan nüfusu artırmaya vesile olacak olan,2020 yılında ve 2021 yılında dile getirdiğimiz Çayırözü deri fabrikası arasına yapılabilecek Develi’ye Organize Sanayi Bölgesi projesi açılsın çağrısında bulunduk bir çok kez, ve bu çağrılarımız karşılık buldu, Bakan Yardımcımız Mahmut Gürcan 6. OSB Develi’ye yapılsın diyerek destek verdi.ifadelerini kullandı Başkan Kılınç konuşmasına şöyle devam etti” Bizim hedefimiz kendi ayakları üzerinde durabilen bir Belediye oluşturmak ve bunun için projeler hazırladık; Erciyes’te ahşap kaplamalı dağ evi projesi Belediye ekonomisine büyük fayda sağlayacak çok güzel bir proje.

Bir Başka Projemiz ise Develi’de İmar A.Ş. oluşturmak, bildiğiniz gibi Develi’de kira fiyatları arsa ve Daire fiyatları çok yüksek seviyelere ulaştı. Bunun önüne nasıl geçeriz diye düşündük ve Yeniden Refah Partisi olarak Develi’ye İmar, A.Ş. nin kurulmasını ve bir çok Belediyenin yaptığı gibi kendi konutlarını yapıp uygun fiyatla vererek hem daire ve kira fiyatlarının düşmesini sağlamak hem de Belediye’ye ek gelir sağlamak. Sultan Sazlığının kuzey girişi Kapadokya Erciyes güzergahının ilk durak yeri saklı bahçe olarak bilinen,Soysallı mahallemizde büyüleyene su şehri projesi hazırladık, Büyüleyende tertemiz pırıl pırıl Erciyes’in suyu akıyor, böyle bir yere ne yapabilir diye düşündük, Mühendis kardeşlerimizle görüştük istişare ettik.

Su kenarına ahşap evler, yol kenarına Develi cıvıklısı restoranı yaparak yerel ürünler pazarı kurarak Türkiye’nin en gözde mesire alanlarından biri haline getirmek için bir proje oluşturduk. Develi’nin en ücra köşesinde ki vatandaş ile benim en yakınımda ki kişinin arasında hiçbir fark olmayacak, Teşkilatların ve bütün kurumların görevi eşe dosta rant sağlamak değil vatandaşa hizmet etmek. Biz vatandaşa hizmet için buradayız.” İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.