DOLAR 32,5292 0.11%
EURO 34,9255 0.32%
ALTIN 2.434,51-0,16
BITCOIN 2035420-1,82%
Kayseri
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Yeni dönemde Alzheimer Merkezi

Yeni dönemde Alzheimer Merkezi

ABONE OL
Nisan 8, 2024 14:14
Yeni dönemde Alzheimer Merkezi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın 5 yıllık hizmet döneminde kente kazandırdığı sağlık yatırımları vatandaşlardan takdir toplarken Başkan Büyükkılıç, yeni hizmet döneminde yeni sağlık projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hasta Yakını Misafirhaneleri, Hospis, Besime Özderici Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gibi önemli projelere imza atan Büyükkılıç, yeni dönemde Alzheimer Merkezi başta olmak üzere çok özel projeleri kente kazandıracak.

7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisan Dünya Sağlık Haftası kutlanırken, tüm alanlarda insan ve sağlık odaklı önemli yatırım ve projeleri hayata geçiren Başkan Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sağlık alanında yine takdir toplayacak önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, geride kalan 5 yıllık hizmet döneminde yerel yönetim hizmetleri kapsamında kenti imar ve ihya ederken, sağlık alanında da hem gönüllere dokunan hem de Türkiye’ye örnek olan projeleri vatandaşların hizmetine sundu.

Kente kazandırılan sağlık alanındaki projeler kapsamında belediye-hayırsever iş birliği ile engelli vatandaşlara yönelik hizmet veren ve engelleri ortadan kaldıran Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi Türkiye’nin en büyük engelsiz yaşam merkezi olarak dikkat çekti ve gönüllere dokunan hizmetlerini etkin bir şekilde sürdürüyor.

Başkan Büyükkılıç’ın ‘özel kardeşlerim’ diyerek bağrına bastığı engelli vatandaşların yüzünü güldüren, toplam 4 bin metrekare kapalı alanı ile farklı yaş grupları ve yaş aralıkları düşünülerek, 3 ayrı eğitim bloğu şeklinde tasarlanan Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi 344 öğrenciye yuva oldu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.