DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20809021,05%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

Valilikten yeni koronavirüs kararı!

Valilikten yeni koronavirüs kararı! Toplu halde bir araya gelmek yasaklandı! Koronavirüs salgınına karşın artan vaka ve vefat sayılarını engellemek adına yeni kararlar peş peşe açıklanıyor. Gelen son bilgiye göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni yasak kararı duyuruldu. Buna göre toplu halde bir araya gelmek yasaklandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 15:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İKİNCİ BİR KARARA KADAR YASAKLANDI Valilikten yeni koronavirüs kararı! Toplu halde bir araya gelmek yasaklandı! Koronavirüs salgınına karşın artan vaka ve vefat sayılarını engellemek adına yeni kararlar peş peşe açıklanıyor. Gelen son bilgiye göre Muğla'nın Marmaris ilçesinde yeni yasak kararı duyuruldu. Buna göre toplu halde bir araya gelmek yasaklandı. Karar valilik tarafından açıklandı. Valilik yaptığı açıklamasında park, mesire yeri ve sahillerde toplu bir şekilde bir araya gelmek ve yeme içme faaliyetlerinde bulunmak ikinci bir karara kadar yasaklandı. Merak edilen detaylar haberimizde Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığında İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantı sonrasında yeni kararlar açıklandı. Buna göre kamuya açık alanlarda toplu olarak piknik yapmak, alkol almak, ateş ve mangal yapmak ve çay içmek gibi yeme içme faaliyetleri ikinci bir karara kadar yasaklandı. KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE BİR ARAYA GELMEK ENGELLENECEK Alınan bu kararla birlikte kontrolsüz bir şekilde bir araya gelmek yasaklanacak. İçişleri Bakanlığı'nın dün göndermiş olduğu genelgede yer alan, yılbaşı kısıtlamalarına uymanın keyfilikten ziyade zorunluluk olduğu hatırlatılarak, yılbaşı partisi ve kutlamalarına izin verilmeyeceği kaydedildi. kamu parsoneli.net

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.