DOLAR 32,5160 0.13%
EURO 34,9401 0.12%
ALTIN 2.436,890,12
BITCOIN 2045076-1,29%
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Vali Çiçek KANKA hastanesini ziyaret etti

Vali Çiçek KANKA hastanesini ziyaret etti

ABONE OL
Temmuz 11, 2023 17:07
Vali Çiçek KANKA hastanesini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ (1HA) – Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarete Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Altun ve Vali Yardımcısı Adnan Tezcan da katıldı.

Kocasinan Kadın Kooperatifinin KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarımız için oyuncak bebekler ürettiklerini bu bebeklerin satışını ise hastaneye bağışladıkalrını dile getiren Vali Çiçek ziyarette, “Kocasinan Kadın Kooperatifimiz büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Proje kapsamında, hayırseverlerin yapmış olduğu bağışlarla, Kocasinan Kadın Kooperatifimiz, Erciyes Üniversitesi KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarımız için oyuncak bebekler üretmektedir. Bu oyuncak bebekler çocuklarımızın hassasiyetleri göz önüne alınarak hijyenik şartlarda üretilmektedir. Kooperatifimizin üretmiş olduğu oyuncakların hayırseverlerimiz ve vatandaşlarımıza satışı aracılığıyla elde edilen gelir yine aynı hastanede yatan çocuklarımızın ihtiyaç sahibi ailelerine maddi destek olmak üzere Kansere Karşı Birlikte Derneği’ne (KANKA) aktarılmaktadır. Böyle bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmemizde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program, Vali Yardımcısı Adnan Tezcan’ın eşi Müzik Öğretmeni Tuğba Işıldak Tezcan ve Müzik Öğretmenleri Betül Köse ile Ali Salih Köse tarafından hazırlanan müzik dinletisinin ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.