DOLAR 32,4025 -0.11%
EURO 34,8137 0.18%
ALTIN 2.435,24-0,12
BITCOIN %
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İKİ YAŞINDA

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İKİ YAŞINDA

ABONE OL
Aralık 20, 2022 10:15
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ İKİ YAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Değişim Partisi’nin (TDP) kuruluşunun ikinci yıldönümü düzenlenen programa kutlandı. Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Türkiye Değişim Partisinin geride kalan iki yılda her kesimin sesi olduğunu ifade ederek, “Biz Türkiye Değişim Partisi olarak 84 milyonu düşündüğümüz için yola çıktık. Türkiye Değişim Partisi olarak Ankara’da bir vatan sofrası kurmak için yola çıktık. Bu vatan sofrasından tüm yurttaşlarımız nasibini, kısmetini alacaklar onlar için mücadele edeceğiz.” dedi.

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi kuruluşunun ikinci yılını kutluyor. Kuruluşundan itibaren Türk siyasetine yeni bir soluk getiren ve 84 milyonun sesi olan partinin yeni yaşı İstanbul’da düzenlenen programla kutlandı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, partiler ve vatandaşların katılımıyla kutlanan programda büyük bir coşku yaşandı.
İki yıl önce Türkiye’yi ve milleti düşündükleri için yola çıktıklarını söyleyen TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, “Bizim hedefimiz vatandaşlarımızın daha mutlu, daha huzurlu ve refah seviyelerinin daha yüksek olmasını sağlamaktır. Türkiye Değişim Partisi 20 Aralık 2020’de kuruldu. Bugün Dünya Yoksullukla ve Mücadele Günüdür. Ülkemizin bugün ki durumunda, vatandaşlarımızın geldiği noktada vatandaşlarımızın bir değişime ihtiyaçları olduğu için Türkiye Değişim Partisini kurduk. Biz esnafımız, gençlerimiz için, öğrencilerimiz, emeklilerimiz, asgari ücretli çalışanlarımız için yola çıktık. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak 84 milyonu düşündüğümüz için yola çıktık. Türkiye Değişim Partisi olarak Ankara’da bir vatan sofrası kurmak için yola çıktık. Bu vatan sofrasından tüm yurttaşlarımız nasibini, kısmetini alacaklar onlar için mücadele edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.