DOLAR 32,5300 0.04%
EURO 34,8601 0.54%
ALTIN 2.429,06-0,14
BITCOIN 2151686-0,66%
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
20 YILLIK İKTİDAR ARTIK YORULDU

20 YILLIK İKTİDAR ARTIK YORULDU

ABONE OL
Aralık 19, 2022 15:26
20 YILLIK İKTİDAR ARTIK YORULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan sıkıntılarını sorunları dinleyen ve çözüm konusunda yapılabilecek bir şey var mı diye çaba içerisinde olan Kayseri Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kazım Yücel bu gün de İyi Partili gençlerle birlikte Kayseri Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara simit ikram ederek vatandaşlarla sohbet etti.

İYİ Partili Kazım Yücel’i yakından tanıyan Kayseri halkı gerek ikamet ettikleri mahallelerdeki sorunları gerek ekonomik sıkıntılarını gerekse yaşamış oldukları problemleri ve benzeri sorunlarını dile getiriyor.

Kazım Yücel, “Bu günde gevrekler bizden olsun hemşerilerimize simit ikram edelim hem de muhabbet edelim istedik. Hemşerilerimiz ile her fırsat bulduğumuzda bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bizler Kayserimizi Ülkemizi Milletimizi çok seviyoruz. Bizler ekmeğimizi halkımızla bölüşen insanlarız. Dün ekmeğimizi bölüştük bu ünde bölüşeceğiz yarında bölüşeceğiz. Allah’ın izniyle her şey İYİ olacak. Gayemiz çok daha iyi bir Türkiye arzusu. Bu gün iktidarda değiliz ama hangi vatandaşımızın bir derdi varsa onlarında sesi olmaya her zaman devam edeceğiz. 20 yıldır iktidar artık yoruldu.” İfadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.