DOLAR 32,4796 0.09%
EURO 34,8675 0.11%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
TATD, BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ

TATD, BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Acil Tıp Derneği, Doğa Tıbbı Çalışma Grubu, Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi programı çerçevesinde Kayseri Bilim Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretçiler, Bilim Merkezi’ne duydukları hayranlığı ifade ederek, Başkan Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:54
TATD, BÜYÜKKILIÇ’A TEŞEKKÜR ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Acil Tıp Derneği(TATD), Doğa Tıbbı Çalışma Grubu’nun, Erciyes-Kapadokya Kış Eğitimi, Doç. Dr. İsmail Altıntop koordinatörlüğünde ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Feridun Çelikmen başkanlığında gerçekleşti. Program kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait Türkiye’deki TÜBİTAK destekli 6 bilim merkezinden birisi olan Kayseri Bilim Merkezi’ndeki birbirinden ilginç ve önemli bölümleri gezen Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve TATD Doğa Çalışma Grubu Başkanı Dr. Mustafa Feridun Çelikmen ve TATD çalışma gurubu üyelerine, Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.