DOLAR 32,4723 0.1%
EURO 34,8626 0.32%
ALTIN 2.430,40-0,33
BITCOIN 2018806-2,93%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SP Başkan Adayı Arıkan’dan Kayseri’ye 17’inci ilçe vaadi

SP Başkan Adayı Arıkan’dan Kayseri’ye 17’inci ilçe vaadi

ABONE OL
Şubat 22, 2024 12:29
SP Başkan Adayı Arıkan’dan Kayseri’ye 17’inci ilçe vaadi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de kentsel dönüşüme örnek olacak yeni bir ilçe kuracaklarını vaat eden Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, “Sonra yaşanabilir, her insana yuva olacak güvenli, ekonomik, her türlü alt yapısı ile kurgulanmış, depreme dayanıklı, ana ulaşım ağı içerisinde, akıllı şehir konseptinde komşuluk bağlarının ve aitlik hissinin en üst düzeyde yaşanacağı Kayserimizin 17’inci ilçesini sizlere hediye edeceğiz. Bu yeni ilçemizin adına Kayserili hemşerimizin merhamet dolu samimi misafirperverliğine atfen ‘Gönül Dağı’ adını verdik” dedi.

2029 Kayseri Vizyonu Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’ın proje Lansmanı ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi. Kayseri’de yeni bir ilçe kuracaklarını ve bu ilçeye de Gönül Dağı adını vereceklerini anlatan Arıkan, “31 Mart akşamı belediyeyi devraldıktan sonra yaşanabilir, her insana yuva olacak güvenli, ekonomik, her türlü alt yapısı ile kurgulanmış, depreme dayanıklı, ana ulaşım ağı içerisinde, akıllı şehir konseptinde komşuluk bağlarının ve aitlik hissinin en üst düzeyde yaşanacağı Kayserimizin 17’inci ilçesini sizlere hediye edeceğiz. Bu yeni ilçemizin adına Kayserili hemşerimizin merhamet dolu samimi misafirperverliğine atfen ‘Gönül Dağı’ adını verdik. Bu projeyle Türkiye’de ilk defa bir belediye vatandaşından önde giderek ona yeni bir deneyim sunmuş olacak. Bu ilçeyi nereye kuracağımızı 1 Nisan sabahına kadar söylemeyeceğiz. Kayseri’de diğer bütün imar planlarına kentsel dönüşüme örnek olacak ‘Gönül Dağı’ ilçemizi hep beraber kuracağız inşallah. Biz bu ilçeyle tüm hemşerilerimize ucuz arsa ve konut imkanını sağlayacağız. Biz sizlere bir hafta tüketeceğiniz iaşe paketleri değil ömür boyu sefasını süreceğiniz arsalar ve evler kazandırmak istiyoruz. İlçemizde ikamet etmek isteyen her aileye müstakil bir yapı yapabileceği arsayı temin etmek bizim boynumuzun borcu. Çalışmalarımızın hepsi tamamlandı. Yapmamız gereken tek şey 1 Nisan sabahı göreve gelip bu projeyi hayata geçirmek olacak. Gönül Dağı ilçemize, Kayserimize çok iyi gelecek” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.