DOLAR 32,2962 0.07%
EURO 34,9975 -0.04%
ALTIN 2.446,200,01
BITCOIN 1998158-0,82%
Kayseri
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Arıkan: “Gençlerimize 150 bin lira evlilik desteği vereceğiz”

Arıkan: “Gençlerimize 150 bin lira evlilik desteği vereceğiz”

ABONE OL
Şubat 22, 2024 12:14
Arıkan: “Gençlerimize 150 bin lira evlilik desteği vereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal belediyeciliğin zirvesini hedeflediklerini belirten Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Belediye ve iş dünyası iş birliği ile firmalarda oluşturulan pozisyonlara CV’si uygun gençlerimizi biz yerleştireceğiz. Gençlerimize 150 bin liraya kadar evlilik desteği vereceğiz. Sosyal belediyeciliğin zirvesini hedefliyoruz” dedi.

2029 Kayseri Vizyonu Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’ın proje Lansmanı ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi.
Sosyal belediyeciliğin zirvesini hedeflediklerini belirten Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Yeni mezun gençlerimiz için online bir platform kuracağız. Önce gençlerimizi belediyemizde misafir edeceğiz. Ardından belediye ve iş dünyası iş birliği ile firmalarda oluşturulan pozisyonlara CV’si uygun gençlerimizi biz yerleştireceğiz. Gençlerimize 150 bin liraya kadar evlilik desteği vereceğiz. Sosyal belediyeciliğin zirvesini hedefliyoruz. Kapadokya Express Projesini Kayseri’ye kadar uzatabilmek için gerekli girişimleri yapacağız. Böylece turistler şehrimizin kültürel mirasını keşfedecek” dedi.

‘ERCİYES’E KATLI OTOPARK YAPACAĞIZ’

Erciyes Kayak Merkezinde yaşanan trafik sorununa dikkat çeken Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Kayserispor’a her türlü desteği sağlayacağız. Kulübü sürekli para isteyen, maddi sıkıntılara boğuşan, transfer tahtası sürekli kapanan bir kimlikten çıkaracağız. Bizim belediyemiz sadece maçlarda değil kulübün her türlü ihtiyacında yanında olacak. Erciyes Kayak Merkezimizim çözülmesi gereken önemli problemleri var. Bunların başında da trafik geliyor. Trafiğin başlıca kaynağı olan otopark sorunu için yeni katlı bir otopark projesini hazırlıyoruz. Şehrin 4 bir yanında sporun yaygınlaşmasını istiyoruz. Sarız hariç tüm ilçelerimizde spor tesisleri bulunuyor. Spor tesislerini nüfus planlamasına göre yapıp ilçelerin ihtiyaçlarını karşılayacağız” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.