DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21574980,26%
Kayseri
24°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Arıkan: “Gençlerimize toplu taşıma ücretsiz olacak”

Arıkan: “Gençlerimize toplu taşıma ücretsiz olacak”

ABONE OL
Şubat 22, 2024 12:05
Arıkan: “Gençlerimize toplu taşıma ücretsiz olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlere yönelik yapılması planlanan projeleri açıklayan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Bizim ilk hedefimiz sosyalleşememe sorununu ortadan kaldırmak. Bunun için hem Kayserili hem de Kayseri’de üniversite okuyan öğrencilerimizin kültür, kırtasiye ve sanat alanlarında desteklemek amacıyla bir kart hazırlayacağız. Bu ‘Genç Kart’ ile gençlerimiz diledikleri gibi sosyalleşecek. Her ay bir sinema bileti bu abinizden olacak. Gençlerimize toplu taşıma ücretsiz olacak” dedi.

2029 Kayseri Vizyonu Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan’ın proje Lansmanı ve aday tanıtım programı gerçekleştirildi.
Gençlere yönelik yapılması planlanan projeleri açıklayan Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan; “Türkiye’de ekonominin giderek bozulmasıyla en çok konuşulan konu ekonomi oldu. Sosyal yardımlar dağıtılış biçimlerine kadar herkesçe tartışılır hale geldi. Biz bunu önlemek için tüm özel ve kamu kurumlarının iş birliği ile belediye bünyesinde Yardım Bilgi ve Koordinasyon Merkezi kuracağız. Bu kurumlarda oluşan bir kurulla şeffaf bir şekilde sosyal yardım faaliyetlerini yürüteceğiz. Sosyal yardım konusunu bir şova dönüştürmeyeceğiz. Bizim ilk hedefimiz sosyalleşememe sorununu ortadan kaldırmak. Bunun için hem Kayserili hem de Kayseri’de üniversite okuyan öğrencilerimizin kültür, kırtasiye ve sanat alanlarında desteklemek amacıyla bir kart hazırlayacağız. Bu ‘Genç Kart’ ile gençlerimiz diledikleri gibi sosyalleşecek. Her ay bir sinema bileti bu abinizden olacak. Gençlerimize toplu taşıma ücretsiz olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.