DOLAR 32,3955 0.08%
EURO 34,7962 -0.06%
ALTIN 2.395,66-0,03
BITCOIN 19370584,59%
Kayseri
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sosyal Güvenlik Denetmeni hastalığa yenik düştü

SGK Antalya İl Müdürlüğü'nde Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak görev yapan ve Ali ÖZÇELİK'vefat etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanserden vefat eden denetmen toprağa verildi

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü bünyesinde denetmen yardımcısı olarak görev yapan Kayserili memur 39 yaşındaki Ali Özçelik tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Özçelik , memleketi olan Bünyan İlçesi’ne bağlı Güllüce Mahallesi Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazı  toprağa verildi.

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yayınladığı taziye mesajında  ,‘’İl Müdürlüğümüzde Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı görevini yürüten kıymetli  arkadaşımız Ali Özçelik'in  vefat haberini derin ve tarifsiz  bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, çalışma arkadaşlarına ve tüm personelimize  sabırlar dileriz. Sosyal Güvenlik Kurumu ailemizin başı sağ olsun’’, denildi.

Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği de bir taziye mesajı yayınladı.Mesajda , ‘’Antalya İl Müdürlüğü'nde görev yapan meslektaşımız Ali Özçelik'in bir süredir tedavi görmekte iken vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz. Sosyal Güvenlik Denetmenleri ailesinin başı sağolsun’’,denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.