DOLAR 32,5417 0.25%
EURO 34,9341 0.43%
ALTIN 2.438,02-0,02
BITCOIN 2057294-0,47%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Son hasırcı destek bekliyor

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, ilçe Başkan yardımcısı Durmuş Gürsoy ve Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı İbrahim Türksaslan ile Sindelhöyük mahallesinde tek başına yaşayan Turan Mehmet Söbe'yi ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, ilçe Başkan yardımcısı Durmuş Gürsoy ve Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı İbrahim Türksaslan ile Sindelhöyük mahallesinde tek başına yaşayan Turan Mehmet Söbe’yi ziyaret etti.
Kaldığı evde çökme ve yağmurda akma sıkıntısı olan aynı zamanda yeni yapacağı evde de malzeme sıkıntısı çeken Turan Mehmet Söbe’nin derdini dinleyen ve gerekli yerlerle bu sıkıntının giderilmesi için görüşme yapacağız diyen Başkan Mahmut Kılınç ” İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz Durmuş Gürsoy ve İbrahim Türkaslan ile birlikte İlçemizin son hasırcısı Turan Mehmet amcayı ziyaret ettik,Turan Mehmet amca yaklaşık 20 yıldır yalnız yaşıyor, oturduğu ev yağmur ve kar yağdığında damlıyor, yıkılmaya yüz tutmuş,yeni ev yapımı için çalışmalara başlamış demire ve biraz desteğe ihtiyacı var.Hayır sever kardeşlerimi Turan Mehmet amcaya desteğe davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.