DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20785201,07%
Kayseri
25°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SİYASET O TARİHİ FOTOĞRAFI KONUŞUYOR

6 siyasi parti genel başkanı bir araya gelerek poz verdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile Liderler Buluşmasında bir araya geldi. Fotoğraf Parlementer sistemi isteyen parti genel başkanları resmi olarak siyaset tarihine geçti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu : Demokrasi için, adalet için, halkımızın refahı ve ülkemizin aydınlık yarınları için 6 siyasi partinin liderleri olarak bir araya geldik. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda nihai istişaremizi gerçekleştirdik. Sayın Genel Başkanların her birine teşekkür ediyorum.

Meral Akşener:Adaleti, vicdanı, liyakati ve ortak aklı esas alan parlamenter sistem önerimizi konuştuğumuz bu kıymetli toplantı için başta Sayın kilicdaroglu olmak üzere tüm siyasi liderlere teşekkür ediyorum.

Gültekin Uysal:Herkesin yarınından emin olduğu, işler bir demokratik nizam ve işleyen bir adalet sisteminin varlığı için “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” hakkında yaptığımız çalışma üzerinde mutabakata vardık. Milletimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun.

Ahmet Davutoğlu : Gerçekleştirdiğimiz bu dostane sohbet ve verimli toplantı vesilesiyle başta ev sahibi Sn. kilicdarogluk olmak üzere tüm siyasi liderlere teşekkür ediyorum.

Temel Karamollaoğlu : 6 siyasi partinin liderleri olarak çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Samimi bir ortamda gerçekleştirdiğimiz bu buluşmada aldığımız kararların ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, değerli Genel Başkanların her birine teşekkür ediyorum.

Ali Babacan:Bugün “Yarının Türkiyesi”ni inşa etmek için 6 siyasi parti olarak önemli bir adım attık. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’in milletimize ve gelecek nesillere adalet, özgürlük ve refah getireceğine inanıyorum. Başta genel başkanlar olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum .

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.