DOLAR 32,2756 -0.08%
EURO 34,8656 -0.02%
ALTIN 2.423,57-0,04
BITCOIN 20255022,53%
Kayseri
12°

HAFİF YAĞMUR

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

8 BİNİ AŞKIN VATANDAŞ İTTİFAKA KATILDI

7 bölgenin her bir ilini tek tek ziyaret eden, Anadolu halkı ile kucaklaşan Onur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Yaşar Aydın’a ilgi ve alaka giderek büyüyor. Aydın gittiği her yerde coşkuyla karşılanırken ve yaptığı mitinglerde boy gösterirken gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine birçok vatandaş da ittifakın kapısını çalarak, Onur Hareketine dahil oluyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın’ın mevcut düzene karşı, milletin öz evlatlarının desteğini alarak kurduğu Onur İttifakı’na katılımlar gün be gün artıyor.

Son olarak Yunus Emre Platformu öncülüğünde tam 9 sivil toplum kuruluşu, iktidar ve muhalefet yöneticileri ile üyelerinden oluşan 8 bin 300 vatandaş Onur İttifakı’na katıldı. İttifaka katılımlara ilişkin konuşan Yaşar Aydın ise şunları söyledi:

“ADIM ADIM CUMHURBAŞKANLIĞINA YÜRÜYORUZ”
“Biz yıllardır yapılanları yaparak, yapılmayanları da yaparak bu noktaya geldik. Peki yıllardır ne yapılmıyordu? Bu milletin öz evlatları dinlenmiyordu. Anadolu’nun saf, temiz yürekli insanlarına samimiyetle yaklaşılmıyordu. Ne yapılıyordu? Yalan söyleniyordu, aldatıyor ve aldanılıyordu. İçi boş vaatlerde bulunuluyordu. İşte biz bugün mevcut iktidar ve muhalefet ne yapıyorsa tam tersini, aslında gerçekten olması gerekeni yaparak milletin gönlünde taht kurduk. Adımız, özümüz ve sözümüz hep bir oldu. Biz bir söylediğimizi Karadeniz’de de söyledik, Güneydoğu Anadolu’da da söyledik, Ege’de de söyledik. Samimiyetimiz bize milletimizin yüreğinin kapılarını açtı. Ve biz de Anadolu’nun onurlu evlatlarıyla Onur İttifakı’nı bugünlere getirdik. Şimdi de adım adım cumhurbaşkanlığına yürüyoruz.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.