DOLAR 32,4089 -0.1%
EURO 34,8278 0.22%
ALTIN 2.432,93-0,22
BITCOIN 2021756-2,71%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

SİGARA STOĞUNA KARŞIYIM

Sigaraya son gelen zamlar vatandaşları arayışa sürükledi.Dükkan dükkan gezen tiryakilerin çoğu stokçulukla suçlanan esnaflar yüzünden sigara bulamazken kimiside tek paket ancak alabildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYSERİ DE ESNAFDAN ÖRNEK DAVRANIŞ ;SİGARA STOĞUNA KARŞIYIM

Sigaraya son günlerde yapılan zamlara karşı hem esnaf hem vatandaşlar zor durumda.Özellikle tiryakiler bu gün bazı satış yerlerinde sigara bulmakta zorlanırken esnaf ise stokçu olarak suçlanıyor.

KAYSERİLİ ESNAF ‘’FIRSATÇI DEĞİLİM GEREĞİNİ YAPIYORUZ’’

Kayseri de işyeri bulunan Esnaf Sinan Dalkılıç da esnaf olarak stokçulukla suçlanmakla karşı karşıya kaldıklarını buna karşın sigara bulunmaması durumuyla kendilerinin bir alakalarının olmadığını söyledi.Dalkılıç,kimseyi mağdur etmemek için sigarayı tek tek sattığını karton ile veya toptan almak isteyen müşterilere kesinlikler satış yapmadığını sözlerine ekledi.

Şehir merkezinde sigara zammını duyan bir çok vatandaş ise reyonlarda sigara göremedi.Sokak sokak esnaf gezen tiryakiler mahallede sadece bir dükkandan sigara alabildi.

Bilindiği üzere markalar tarafından sigara ürünlerine yılbaşından itibaren belirli miktarlarda yüksek zam yapılmıştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.