DOLAR 32,3660 -0.37%
EURO 34,6661 -0.45%
ALTIN 2.389,14-1,37
BITCOIN 19139942,77%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Sanat engel tanımadı, dergi çıkardı

Sanat engel tanımadı, dergi çıkardı

Kayseri de bir genç tüm engelleri aşarak sponsor bulup ilk dergi sayısını çıkarmayı başardı.100 adet çıkan dergi kitabevinde satışa sunuldu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 14:46
Sanat engel tanımadı, dergi çıkardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bedensel engelli olmasına rağmen tek başına dergi çıkarıyor.

Aslen Kayseri’nin Kocasinan İlçesine bağlı Hırka Mahallesi’nden olan 21 yaşındaki bedensel engelli Musa Yusuf Işık yaklaşık 10 yıldır kültür sanat faaliyetlerinde bulunuyor.Çocukluk hayali olan sosyal sorumluluk projelerine de el atan genç,ayrı bir projeyede imza atmış.

Işık,Haber Yeni Gündem’e yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti;’’İlk, orta ve lise öğrenimimin ardından KPSS ile şuan iş hayatına hazırlanıyorum.Projelerim arasında şiir kitabı yazma düşüncem var.80 kadar şiirimi Antoloji.com adlı sitede yayınlıyorum.Ayrıca bir sponsor bularak toplamda 20 sayfalık ‘’Ahşap Pencere’’adlı ilk dergimi hazırlayıp yayına verdim.İnşallah sponsor bulursam ikinci sayıda çıkacak.Hobi olarak , fotoğraf çekmek, şiir yazmak,kültür gezisi ile öğrencileri gezdirmek,tarihi ve doğal mekanları gezmek gibi çalışmalarım oldu.Hüsnü hat’ın yanısıra seslendirme dalında ilahiler söylüyorum.Hedefim ise sanat atölyesi açmak.

Musa Yusuf Işık’ın hazırladığı ‘’Ahşap Pencere’’ adlı dergiye ise Kayseri de Akabe Kitabevi’nden 25 TL verilerek ulaşılabiliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.