DOLAR 32,5323 0.33%
EURO 34,8946 0.67%
ALTIN 2.415,271,49
BITCOIN %
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sağlıkta Şiddeti Önleme ve Çözüm Yolları’

Sağlık Müdürü Benli'den, sağlıkçıya şiddet uygulayandan 'karakol izni' talebi KAYSERİ, (BGC) - Konferansta konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanların bir sonraki hastaneye gidişlerinde karakoldan izin alması gerektiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 08:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sağlık Müdürü Benli’den, sağlıkçıya şiddet uygulayandan ‘karakol izni’ talebi

KAYSERİ, (BGC) – Konferansta konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanların bir sonraki hastaneye gidişlerinde karakoldan izin alması gerektiğini söyledi.

Kayseri Tabip Odası tarafından ‘Sağlıkta Şiddeti Önleme ve Çözüm Yolları’ konulu konferans düzenlendi. Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezindeki konferansa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ve diğer ilgililer katıldı. Konferansın oturum başkanlığını ise Prof. Dr. Suat Öktem yaptı.

Konferansın açış konuşmasını yapan Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Mehmet İlhan Şahin, sağlık çalışanlarına yönelik yapılan şiddetin bütün sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu etkilediğini söyledi. Konferansta Doktor Başkan Memduh Büyükkılıç da konuştu. Başkan Büyükkılıç, bu tür eğitim faaliyetleri ile şiddetin aşağılara çekilebileceğini belirtti.
Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Uğur Nuri Akın da bu tür organizasyonların önemli olduğunu söyledi. Akın, “Bir sonraki konferansta da sağlıkta hoşgörüyü konuşuruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.