DOLAR 32,2325 0.01%
EURO 34,7645 -0.39%
ALTIN 2.450,360,26
BITCOIN %
Kayseri
14°

KAPALI

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Sağlık sorunlarıyla boğuşan kadın, sudan zehirlendiğini iddia etti

Sağlık sorunlarıyla boğuşan kadın, sudan zehirlendiğini iddia etti

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – Kayseri’de yaşayan Esma Akdoğan’ın başı çeşitli hastalıklarla dertte. 2018 yılından beri sağlık sorunları yaşadığını belirten Akdoğan, vücudunda çıkan yüzde 52’lik arsenik kalıntısını gerekçe göstererek, içtiği çeşme sularından zehirlendiğini iddia etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:25
Sağlık sorunlarıyla boğuşan kadın, sudan zehirlendiğini iddia etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

35 yaşında olan Esma Akdoğan yıllardır içtiği çeşme suyundan arsenik zehirlenmesi yaşadığını iddia etti. 2018 yılında yaşadığı sağlık problemlerin neden kaynaklandığını bulmaya çalışan Akdoğan, “Sudan zehirlendiğimi düşünüyorum. Yıllardır sağlık sorunları yaşıyorum. 2018 de ellerim yara olmaya başladı. Ellerimdeki yaralar geçmiyordu, halsizlik, yorgunluk, kemik ağrıları yaşıyordum. Saçlarım dökülüyordu ve görme kaybı vardı. Bir çare bulamadık, ilaç kullanıyordum daha kötü oldum. Sosyal medyada bir gıda takviyesi gördüm. Eczanedeki kişi de önerdi. ‘Çok iyi olacaksın, iyileşeceksin, her şey geçecek’ dedi. Eczacıya güvendim, sonra bu tuzları içtiğimde çok şiddetli baş ağrıları oluştu. Durumum daha da kötüye gitti. İkinci hafta dişlerim simsiyah olmaya başladı. Eczacıya şikâyetlerimi söylediğim halde sürekli içmemi ve bırakmamam gerektiğini söyledi” şeklinde konuştu.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.