DOLAR 32,3660 -0.37%
EURO 34,6661 -0.45%
ALTIN 2.389,14-1,37
BITCOIN 19139942,77%
Kayseri
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

PROJELER DEVAM EDİYOR

Özel eğitim meslek okullarında veya meslek liselerinin özel eğitim sınıflarında yiyecek içecek hizmetleri alanı eğitimi alan öğrenciler ile bu alanda eğitim veren meslek öğretmenlerinin interaktif olarak bir araya geldiği projede Projeye katılım sağlayacak her okul kendi öğrencileri ile müfredata uygun bir şekilde uygulayacağı yemeklerin planlamasını yapar ve zamanı geldiğinde interaktif olarak projeye katılım sağlayan tüm okulların öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bu yemekler hazırlanır. Uygulamalarda yemeklerin tarifi ve anlatımı özel eğitim öğrencileri tarafından öğretmenlerinden yardım alınarak yapılır. Ayrıca yüz yüze eğitim konusunda alınacak kararlar doğrultusunda uygulamalar pandemi koruma tedbirlerine uymak kaydı ile okul atölyesinde de gerçekleştirilebilecektir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzaktan eğitim devam ederken çeşitli etkinlikler ile eğitime katkı sunan ÖZEL ELLER FARKLI LEZZETLER eTwinning proje ortağı olan kurumlar (Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu – Nuh Çimento Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu) İzmit, Türkiye – H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu, Merkez, Türkiye – Kırıkkale Özel Eğitim Meslek Okulu, Merkez, Türkiye – Maltepe Özel Eğitim Meslek Okulu, Maltepe, Türkiye – Ahmet Edip Önder Özel Eğitim Meslek Okulu, Eyüpsultan, Türkiye – Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu, Merkez, Türkiye – Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bodrum, Türkiye) Birbirinden güzel projelere imza atmaya devam ediyor. Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek okulu koordinesinde yapılan etkinlikte Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri atölye alan şefi Hüseyin BOZLAK eşliğinde okul bahçesinde canlı yayında çiğ köfte yaptılar, farklı illerdeki özel eğitim öğrencilerinin de katılması ile renkli anların yaşandığı görsel şölenden sonra, özel eğitim öğrencileri yaptıkları çiğ köfteyi yediler. Önümüzde ki haftalarda Pastırmalı Pizza’yı uygulamalı yaparak tanıtacak olan İstiklal Özel Eğitim Meslek okulu bu sene eTwinning projelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı üzerinden 4 projeyi aynı anda yürütmektedir.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.