DOLAR 32,3050 -0.62%
EURO 34,6918 -0.47%
ALTIN 2.413,88-0,35
BITCOIN 1872711-4,06%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Özel Hastanelerden Ferahlatıcı karar

Özel Hastanelerden Ferahlatıcı karar

Kayseri deki pandemi sürecinin genel değerlendirmesi yapıldı. Pandemi hastanesi de olan özel hastaneler çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 06:42
Özel Hastanelerden Ferahlatıcı karar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel hastanelerden  Ferahlatan Katkı

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Kayseri’deki özel hastane temsilcileri ile telekonferans yöntemi ile toplantı yaptı. 

Özel Melikgazi, Özel Medikal Palace, Özel  Erciyes,  Kızılay, Özel Tekden, Özel  System Hospital , Özel Acıbadem, Özel Memorial ve Özel Dünyam hastaneleri yetkilileri ile yapılan toplantıda, pandemi süresince özel hastanelerin acil servislerine, 112  ambulansları ile taşınan vatandaşlardan ücret alınmaması teklifi sunuldu. 

Doç.Dr. Ali Ramazan Benli’nin teklifini kabul eden Özel Melikgazi, Özel Medikal Palace, Özel  Erciyes, Kızılay, Özel  System Hospital ve Özel Tekden  hastaneleri, pandemi süresince hastanelerinin acil servislerine 112 ambulansları ile taşınan vatandaşlardan ücret almayacaklarını beyan etti. Özel Memorial hastanesi ise kardiyoloji, kalp damar cerrahisi ve onkolojik cerrahi branşlarında fark almayacaklarını ifade etti. 

Toplantıda Kayseri deki pandemi sürecinin genel değerlendirmesi yapıldı. Pandemi hastanesi de olan özel hastaneler çalışmaları hakkında  bilgilendirmeler yaptı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.