DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ’NİN YENİ GÖZDESİ OSMANLI SARAY MUTFAĞI

KAYSERİ’NİN YENİ GÖZDESİ OSMANLI SARAY MUTFAĞI

ABONE OL
Aralık 22, 2023 17:06
KAYSERİ’NİN YENİ GÖZDESİ OSMANLI SARAY MUTFAĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de damak tadına önem verenlerin bir numaralı adresi ve bir çok lezzeti içerisinde bulunduran Osmanlı Saray Mutfağı vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kayseri Lisesinin Karşısı’nda hizmet veren Osmanlı Saray Mutfağı aile ve şehir merkezinde yemek için yer arayanların uğrak yeri.Restoran Ustası Emel Çevirgen, Osmanlı Saray Mutfağı lokasyon olarak çarşı merkezde bulunan bir yer ulaşım anlamında herkesin rahatlıkla gelebileceği bir yer derken gastonomiye de önem verdiklerini söyledi.Çevirgen, ”Bizim ortamımız gerçekten aile ortamı, hijyene çok önem veriyoruz,hijyen bizim için en önemli maddelerden bir tanesidirki, gelen misafirlerimiz de aynen bize bu şekilde iletiyorlar ortamınız gerçekten çok güzel, çok temiz diye bu da bizim için onur verici. Menümüzde Osmanlı Saray Mutfağı’nın ürünleri haricinde günümüz tatlılarından sergiliyoruz.Elimizden geldiğince misafirlerimize istedikleri yemek doğrultusunda ürün hazırlamaya çalışıyoruz, damak tadına hitap edebilecek şekilde. Genelde mercimek çorbası ve kelle paça gidiyor ama hangi yönde istek fazla olursa o yönde de yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim evimiz burası biz evimizi saat 06:00 da açıyoruz ve saat 06:30 civarın da çorba servisimiz başlamış oluyor ve ardından serpme kahvaltımızda var onun haricin de çorba çeşitlerimiz var, en az iki çeşit çorbamız muhakkak bulunur, daha fazla olduğu anlarda oluyor. Yemek çeşitlerimiz en az 7-8 çeşit oluyor çorbalarımız, pilavlarımız ve salata çeşitlerimiz haricinde. Misafirlerimizi buraya davet edip bu güzel lezzetleri tattırmak isteriz, gelsinler görsünler bizden zaten memnun kalacaklarına canı gönülden inanıyoruz.

ŞEHİR MERKEZİNDE OSMANLI MUTFAĞI

Mutfak da her zaman tercih edilen ve en güzel yemekleri yapan Serdar Sabuncu Usta ise Kayseri halkını Osmanlı Saray Mutfağı’na davet ediyoruz.Değerli misafirlerimiz geldiklerinde eşsiz lezzetleri burada tadabilecekler sırasıyla; sebzeli bulgur pilavı, arpa şehriyeli pirinç pilavı, karışık kızartma, çanakta patlıcan güveç, etli nohut yahni, fırında beşamel soslu kabak propoli, sebzeli kavurma, patlıcan kebap, tavuk haşlama, sebzeli tavuk sote, salçalı İzmir köfte, ciğer kavurma, et saç kavurma, ekşili misket köfte, etli kuru fasulye, adana kebap, ızgara köfte, kanat sarma, tavuk kanat, kelle paça, mercimek çorbalarımız ve her gün değişen tatlılarımız ile sizlere hizmet sunmaya çalışıyoruz.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.