DOLAR 32,5714 0.3%
EURO 34,8630 0.27%
ALTIN 2.441,800,14
BITCOIN 2045495-0,76%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

O ÇİFTÇİ KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Kayseri Hacılar'lı çiftçi 33 yaşındaki Ömer Dede koronavirüse yakalandı.Karantinada olan Dede'nin hayvanlarına belediye bakıyor. Kayseri de '' Büyükşehir her zaman yanınızda '' başlıklı yayında Hacılar İlçesi'nde yaşayan ve kendini sorunu çözülmediği gerekçesiyle Japon Büyükelçiliği'nden yardım isteyip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştürülmesi ile duyuran Çiftçi Ömer Dede, koronavirüse yakalandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fakat hayvanlarına bakacak kimse olmadığı için karantinasını yaylada geçirmek istedi.Hayvanlarının su ihtiyacını gideremediği için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkııç’ı telefonundan arayarak yardım talep eden Ömer Dede için verilen talimat ile 20 ton kapasiteli su tankerini yaylaya götürüldü .Bu sayede hayvanlarımızın ihtiyacını karşılandı.
Kayseri’de sorunu çözülmediği gerekçesiyle Japon Büyükelçiliğinden yardım isteyen Dede , CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüştü. Kayserili genç çiftçi Ömer Dede, yıllardır hayvan içme suyu sorununu belediye,kaymakamlık,valilik ve vekillerle çözemeyince “Ben bu ülkenin vatandaşı değil miyim? Derdimi Japonya mı çözsün?” diyerek derdini Japon Büyükelçiliğine yazmış , Japon elçilik yetkilileride Dede’yi büyükelçiliğe davet etmişti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.