DOLAR 32,4937 0.16%
EURO 34,9307 0.33%
ALTIN 2.438,470,01
BITCOIN %
Kayseri
24°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MUHTARI BU HALE KİM SOKTU

MUHTARI BU HALE KİM SOKTU

Kayseri Sarıoğlan Ömerhacılı Mahalle Muhtarı, iddasına göre gece 8 kişi tarafından evinde bu hale getirildi.Muhtar Talip Savaş , kendisini Sarıoğlan Belediye Başkanı'nın adamlarının bu hale getirdiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunacağını sosyal medya sayfasından bu resimlerle paylaştı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:02
MUHTARI BU HALE KİM SOKTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarıoğlan Ömerhacılı Mahalle Muhtarı,Talip Savaş,''Kamil temizyürek ev bastırmaya benzemez bu işler kahpe sekiz kişiyle benim evim bastılar sen de görüntülü orada izledin bekir ayyıldırım Sarıoğlan belediye başkanı sana bu birinci kanıt dahasını konuşacağız  Orada hepsini vururdum ama Kayseri’deki evimde iki araba çocuklarımın başında bekliyordu sen böyle bir gavatsın git hemen yarın savcıya şikayetci ol Sarıoğlan belediye başkanı. Bakın size bir fotoğraf daha ne için biliyormusunuz Bir köyün namusu için şerefi için bir şeyler yapılsın diye konuşmuş bir insanım kendi menfaatime kendi çıkarımı hiçbir gün bir şey istemedim vallahi istemedim kendi çıkarıma kendi menfaatime vallahi bir şey istemedim Allah şahit Belediye başkanına ters düştüm.

Ben muhtarım köyüm hakkını savunmayım mı ne yapayım 27 muhtar var Sarıoğlan da 26’sı da el pençe divan duruyor ben onlar kadar delikanlı değilim ki ben onlar kadar delikanlı olamadım ben el pençe divan duramadım ben delikanlı olamadım ne yapalım kader böyleymiş beni yanlış anlamayın. Doğrular bunlar herkes hakkını helal etsin kimseye gönül koymadım ben de böyle bir muhtarım. Ömerhacılı sesleniyorum namussuz, olmaktansa namuslu yaşamayı sevenleri yaşamayı sevenleri seviyorum Ömerhacılının namusunu korurken Mustafa bayram Tuncer Özaslan sesini çıkarmayıp görüp bilip duyup da ses çıkarmayacak kadar namuslu insanlar Allah herkesten razı olsun Allah Susanlardan değil konuşanlardan eyleye. Yazacağız konuşacağız belgelerle konuşacağız Sarıoğlan belediye başkanına konuşuyorum . Buradan çolugum çocuğumla Tehtit etmeye benzemez bu işler evimi bastırmakla sonuçlanmaz.

Bu işler bedeli ağır olacak adalet varsa tecelli edecek sadece insanların konuşmasını bekledim bu zamana kadar ama açıklayacağım kimse merak etmesin bir yere gitmedim bekir ayyıldırıma sesleniyorum buradan Sarıoğlan belediye başkanına İnsanları kandırabilirsin hakimleri savcıları kandırabilirsin partiyi satabilirsin herkesi kandırabilirsin ihanet edebilirsin ama bedeli ağır olacak ben sana söylemiştim namussuzluk yapma şerefsizlik yapma demiştim.Şerefi olmayan bile Şereften bahsediyor göreceğiz senin şerefin kaç kuruş bekir ayyıldırım sana diyorum senin kahpe olduğunu her yerde söyledim gene söylüyorum kahpe insansın Beni çocuğumla çocuğumla tehtid edecek kadar delikanlı değilsin gavat. Biz köyümüz için Şehitliğin yapılmasını istedik mezarlığımız yok dedik

Yolumuz yok dedik hayvanların içecek su yok dedik diye köyümüz için isteklerimiz oldu hiçbiri karşılanmadı bunun için kötü oldum kötü olunca bu işler oldu yazık yazık boyuna posuna bakan seni adam zanneder yazık hayvandan anlayanı insandan anlamıyanı Mafyanın seçtigi Kamil temizyürek belirlerse belediye başkanını Vay sarıoglanın haline Odun çekeriz laf çekmeyiz söz gümüşse sükut altındır herkes günü geldiğinde herkes gerektiği cevabı verecek adalet böyle tecelli edecek kahpeliğin kitabı okunmaz çiftlikten olsa evliya koyma kapıya ırmaktan ötesi bize yeter . Sarıoğlan palas bize yeter.Korkuyla bizi susturacaklarını zannedenler sadece korkak insanlardır Buradan Savcılara hakimlere bir muhtar olarak devletin bir memuru olarak sesleniyorum bu işin arkasında durun belgelerle bilgilerle Bekir ayyıldırımı Sarıoğlan belediye başkanını İnsan demeye dilim varmadım insanı neler yaptıklarını belgeleriyle size sunacağım saygılarımla'' dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.