DOLAR 32,2660 0.06%
EURO 34,8487 -0.15%
ALTIN 2.449,550,22
BITCOIN %
Kayseri
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
Mimar Sinan anısına hazırlanan sergiyi açtı

Mimar Sinan anısına hazırlanan sergiyi açtı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi tarafından kadim kentin bir evladı olan ve medeniyetin inşasına büyük katkılar sunan Mimar Sinan anısına hazırlanan sergiyi açtı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:10
Mimar Sinan anısına hazırlanan sergiyi açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mimarlar Odası Kayseri Şubesi atölyelerinde öğrencilerden ve üyelerden oluşan ekip, Mimar Sinan eserlerinden oluşan motifleri işlediler. İşlenen eserler, Mimar Sinan Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi girişinde sergilendi.

Belediye girişinde bulunan fuaye alanında açılışı gerçekleşen sergiye Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, TMMOB Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Murtaza Er ve yönetimi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mimarlık Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Şeyda Güngör ile Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk katıldı.

Mimar Sinan Haftası Atölye Çalışmaları Sergisi’nde konuşan Başkan Büyükkılıç, “Mimar Sinan’ı anma haftası nedeniyle hatırlanacağı üzere Ağırnas’ta yapılan gerçekten katılımı ve içerisi yüksek bir etkinlikten sonra burada da yine mimar odamızın kıymetli ekibinin yapmış olduğu bir çalışmanın açılışını yapıyoruz. Bu çalışmayı yapan atölyedeki hem hocalarımıza hem öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Mimar Sinan’ı anma adına umarım bir şeyler yapılmış olur” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.