DOLAR 32,3546 -0.02%
EURO 34,7895 -0.02%
ALTIN 2.393,97-0,10
BITCOIN 19260852,94%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Daha İyi Olacağız

Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Daha İyi Olacağız

Panik Yok, Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Daha İyi Olacağız Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, son günlerde Konya’da koronavirüs vakalarında büyük artış olduğu ve hastanelerde kriz yaşandığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da hasta sayısında bir artış söz konusu olduğunu ancak kriz oluşturacak bir yoğunluk olmadığını aktaran Başkan Altay, “Yoğun bakım ve entübe sayılarında da bir artış yok. Şu anda Konya’nın hastane potansiyeli hasta sayılarına yetecek seviyede. Ama biz kurallara uymazsak gelecekle ilgili tehlike sinyalleri var.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:29
Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Daha İyi Olacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Panik Yok, Maske ve Mesafe Kuralına Uyarak Daha İyi Olacağız

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, son günlerde Konya’da koronavirüs vakalarında büyük artış olduğu ve hastanelerde kriz yaşandığı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da hasta sayısında bir artış söz konusu olduğunu ancak kriz oluşturacak bir yoğunluk olmadığını aktaran Başkan Altay, “Yoğun bakım ve entübe sayılarında da bir artış yok. Şu anda Konya’nın hastane potansiyeli hasta sayılarına yetecek seviyede. Ama biz kurallara uymazsak gelecekle ilgili tehlike sinyalleri var.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.