DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20682760,64%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

MADEM İŞİN YARISI İSTANBUL’DA…”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ataköy İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin ikinci etabının açılışını yaptı ve buradaki açıklamalarında corona virüsü salgını hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ekrem İmamoğlu açıklamalarında pandeminin tek başına maske ve mesafe ile tanımlanacak bir süre. olmayacağını vurguladı. Ekrem İmamoğlu açıklamalarında İstanbulluların yaşam hakları için en sert uyarıları yapması gereken makamda olduğunu belirtti ve bulaşıcılığı derhal azaltmak zorunda olunduğunu vurguladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamalarında “Madem işin yarısı İstanbul'da, madem Dünya Sağlık Örgütü'nün belirlediği hususlarla süreci teminat altına alabiliriz o zaman benim de bu anlamda bütün doğruları vatandaşlarımızla ve yetkilileri uyararak paylaşma zorunluluğum var.” ifadelerini kullanan Ekrem İmamoğlu Dünya Sağlık Örgütü'nün iki adet açılma kriteri olduğunu birincisin 14 gün boyunca test sayısı artacak ama vaka saysı azalacak ki açılma olsun, ikincisi ise en az 14 gün boyunca ölüm sayıları ve sağlık personeli hastalanma sayısının azalması gerektiğini vurguladı. 2-3 HAFTALIK KAPANMA İstanbul'da Bilim Danışma Kurulunun özellikle salgının hızını düşürmek ve çok hızlı şekilde bulaştığı bu dönemi radikal olarak kontrol etmek için 2 – 3 haftalık kapanmanın ve bu sürecin ardından da güçlü bir takip yapılması gerektiği düşüncesinde olduğunu belirten İmamoğlu bununla beraber kontrollü bir açılma döneminin önerildiğini vurguladı. 

 

KAMU PERSONELİ. NET

 

KAMU PERSONELİ .NET

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.