DOLAR 32,3802 -0.13%
EURO 34,7411 -0.2%
ALTIN 2.405,20-1,21
BITCOIN 1984211-1,51%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

KİGADER İYİ PARTİ ‘Yİ ZİYARET ETTİ

Kayseri’deki internet gazetecileri derneği (KİGADER), İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığını ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) Başkanı Duygu Uludaşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Mustafa Sivaslıoğlu, ile Öner Çalış, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman ’ı makamında ziyaret etti.

“İnternet Yasasını Bekliyoruz”

Ziyarette dernek hakkında bilgiler veren KİGADER Başkanı Duygu Uludaşdemir, İnternet yasasının çıkarılması gerektiği hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Uludaşdemir sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mart ayı gibi internet yasasının çıkmasını bekliyoruz. İnternet yasasının çıkması ile birlikte merdiven altı haberciliğin kalkacağı ve gerçekten bu iş yapan medya mensuplarının basın sektöründe hizmet vereceği kanaatindeyim. Bütün partilere ve kurumlara tarafsız yaklaşarak bizlerde doğru ve tarafsız haberciliğin öncüsü olmak için çalışacağız.”

 

“Çok Yoğunuz”

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman “Partinin kuruluşundan beri kurucularındanım. Melikgazi'de teşkilat başkanlığı yaptım.  Daha sonra il teşkilat başkanlığını yaptım. 12 Temmuz tarihinde yapılan il kongresi ile il başkanı olarak seçildim. Şu anda İyi Parti Kayseri İl başkanıyım. Çok yoğunuz, bu yoğunluk bizi çok mutlu ediyor, özellikle hemen hemen her gün vatandaşlarımızdan inanılmaz bir hem katılım hem ziyaretler alıyoruz.

” Millet Bizi Çağırıyor “

 Biz sayın genel başkanımızın başlatmış olduğu ” Millet Bizi Çağırıyor ” teması ile birlikte yaklaşık 1 yıldır sayın ilçeleri geziyoruz. Genel Başkanımız dünde takip etmişsinizdir, Kahramankazan ve Kızılcahamam'daydı, bu gezilerine devam edecek. Pandemi sürecinde bile devam etti, çok kısa bir süre ara verilmişti. Aynı bu temanın üzerinden bizlerde hem ilçe başkanları hem il yönetimi hem meclis üyelerimizle birlikte sürekli esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Mahalle gezilerimize, pazar gezilerimize, mahalle muhtarları gezilerimize, ilçelere gezilerimize, esnafları gezilerimize sürdürüyoruz. Bu takip ve yaptığımız ziyaretlerde her geçen gün İYİ Parti'nin Türk Halkı ve Kayseri için de , takdir edildiğini görmek bizim hem şevkimizi arttırıyor,hem sorumluluğumuzu da biraz daha arttırıyor diyebilirim.''diye konuştu

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.