DOLAR 32,5262 0.26%
EURO 34,8771 0.34%
ALTIN 2.444,760,28
BITCOIN 20704340,83%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Kayserili fayans ustası Marmaris de yangınla mücadelede

Yaklaşık 10 gündür Antalya ve Muğla dahil Akdeniz kıyısındaki illerde çıkan onlarca orman yangınına itfaiyeci , orman görevlisi,asker ve sivil vatandaşlar müdahale edip söndürmeye çalışıyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu kişilerden biride fayans ustası 40 yaşındaki Bünyan İlçesi’ne bağlı Yeni Süksün Mahallesi’nden Harun Yıldız.
Yıldız , birkaç yıldır Muğla’nın Marmaris İlçesine bağlı Turunç Bölgesi’nde inşaatlarda fayans işi yapıyor.
Günlerdir iş arkadaşları ile birlikte bir kaç turistik işletme dahil , ormanlık bölgede çıkan ev yangınlarının yanısıra alandaki alevlerin söndürülmesindede görevli ekiplere yardımcı olan Yıldız , günlerdir iki üç saatlik uykuyla ayakta durduğunu söyledi.Arkadaşları ile birlikde ormanda alevlerle mücadele veren Yıldız,”Ülke ve Muğla olarak başımız sağolsun. daha önemlisi oralardaki atmosfer 10 saniye bile çok önemli. Çalılar burada duvar gibi olduğu için hortum ucundan çıkan su üstümüze geliyor, çalıları sarmaşıkları keserek temizleyerek adım adım ilerleyerek yangının üstüne suları tuttuk, biz ilerlemesek yangın üstümüze gelecekti.Böyle bir yangınla ilk defa karşı karşıyayız.Buna sebep olanların ALLAH cc cezasını versin inşallah”,dedi.
Bölgede ayrıca Kayseri Büyükşehir ve Özvatan Belediyesi’nin yanısıra OSB Bölge Müdürlüğü’nün itfaiye ekipleri de yangınlarla mücadele ediyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.