DOLAR 32,3847 -0.12%
EURO 34,6785 -0.38%
ALTIN 2.409,46-1,04
BITCOIN 2016569-0,21%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
KARAYEL’E BALIKLI KARİKATÜR

KARAYEL’E BALIKLI KARİKATÜR

Kayseri’li ünlü çizer yine güldürdü... 50 yıldır çizim yapan KİGADER (Kayseri İneternet Gazetecileri Derneği) üyesi Karikatürist İlhan İncetürkmen bu kez AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel’e atıf yapan bir çizim yaptı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:22
KARAYEL’E BALIKLI KARİKATÜR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karikatürde dere kenarında balık tutan milletvekili İsmail Emrah Karayel canlandırıldı .İncetürkmen çiziminde baba oğul olan Tomarza’lı Milletvekilleri Yaşar ve İsmail Emrah Karayel’e gönderme yaptı.

İncetürkmen,‘’Kayseri’ye Deniz getirecek,ucuz balık yedireceğiz , ile YHT’nin Kayseri’den geçmemesi için emeklerini esirgemeyen beceriksiz süper vekillerden yeni öneriler ‘’ başlığını kullandı.Aynı karikatürde baba balık Yaşar Karayel,oğul balık İsmail Emrah Karayel kastedildi.Dipnotlarda bir de geleceğin vekili torun balık yeralıyor. Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği üyesi İncetürkmen çizimlerini yöneticisi olduğu Kalemini Asla Satmayan Yazar ve Çizerler ile Sulu Mantı Mizah Dergisi adlı sosyal medya sayfalarında da paylaşıyor.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.