DOLAR 32,4978 0.12%
EURO 35,0874 0.49%
ALTIN 2.442,520,17
BITCOIN 2033664-1,96%
Kayseri
24°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KAMBER DE YOL İSYANI

Kayseri'nin Talas İlçesine bağlı Kamber Mahallesi'nde ağır vasıta araçlarının geçtiği yolun değiştirilmesi sonucunda bazı vatandaşlara ait tarım arazilerinin kullanılması arsa sahipleri tarafından tepki çekti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahalle sakinlerinden olan ve mağdur edildiğini dile getiren Gayrimenkul Firması sahibi Osman Yıldırım , kendi çektiği videolar ile kullanılan yol üzerinde ayrıntıları paylaştı.
Yıldırım mahallenin kendi sosyal medya sayfasından da paylaşım yaparak şu şekilde serzenişte buundu.”MUHTARINA, HEYETİNE, KÖY HALKINA SORMADAN; KÖYÜ, ARAZİYİ, MİLLETİ PERİŞAN ETMİŞLER.DAĞI, TAŞI, TOPRAĞI HEP TALAN ETMİŞLER.BUNA DUR DEMENİN YOLU” HERKES KÖYÜNE MALINA SAHİP ÇIKSIN.”YARIN NE DAĞ NE BAĞ NE KÖY NE MAL NE CAN KALIR.HERKEZİN BİRLİĞİ, DİRLİĞİ, DÜZENİ İÇİN LÜTFEN DUYARLI OLALIM.DÜN BELEDİYEYE GİTTİM. KÖYÜN KÖYLÜNÜN MAĞDURİYETİNİ ANLATTIM.ORADA ÇİFT ŞERİTLİ YOL VARKEN BİR DAHA YOLA NE GEREK VARDI DEDİM O YOL TOKGÖZ ORAYI KULLANDIRMIYOR DEDİ PEKİ BENİM TARLAM DAN GEÇERKEN BANA MI SORDUNUZ DEDİM HAKLISIN DEDİ PEKİ TOKGÖZ DEN KORKUYORSUNUZ DA ALLAH DAN KORKMUYOR MUSUNUZ DEDİM NE DESEN HAKLISIN DİYOR TARLAM DAN ÇIK DİYORKİ BEDELİNİ ÖDEYECEĞİZ PARAMI VER DİYORUM BİZ BİLMEYİZ DİYOR ADALET PARTİLİ BUNU YAPARSA GERİSİ ANGARYA YÜZ ÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN AYAĞA KALK ADALET .SEÇİLEN HERKEZ HİZMET İÇİN SEÇİLMİŞTİR.KÖYDEN MUHTAR BELEDİYEDEN BAŞKAN .MİLLET DENETLEYİCİDİR. HERKES ASLİ GÖREVİNİ YAPMALIDIR”.
Mahalledeki yol sorunu 2 aydır çözüm beklerken ilerleyen zamanlarda belediye ile köyde yaşayan arazi sahiplerinin karşı karşıya gelmesi an meselesi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.