DOLAR 32,3139 -0.54%
EURO 34,7864 -0.32%
ALTIN 2.409,17-0,54
BITCOIN 1856638-4,85%
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İYİ Partili Özhan: “Sağlık sistemindeki sorunlar vatandaşın belini büküyor”

İYİ Partili Özhan: “Sağlık sistemindeki sorunlar vatandaşın belini büküyor”

ABONE OL
Aralık 14, 2022 10:44
İYİ Partili Özhan: “Sağlık sistemindeki sorunlar vatandaşın belini büküyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

KAYSERİ (1HA – ÖZEL) – İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Özhan, hastaların hastanelerde emar ve ultrason çektirmekte sıkıntı yaşadığını ve kentin bazı bölgelerine yeni devlet hastanesi ihtiyacı olduğunu söyledi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan Özhan, Kayseri’de sağlık sisteminde sıkıntılar olduğunu gündeme getirdi. Özellikle hastanelerdeki emar ve ultrason gibi görüntüleme servislerinde sıra bulunamadığına dikkat çeken Özhan, “Büyükşehir Belediyesi Aralık 2022 toplantısında, İl Sağlık Müdürlüğünün Kayseri Büyükşehir Belediyesinden bir talebine ilişkin madde görüşüldü. Biz bu maddeyi vesile bilerek Kayseri’deki genel sağlık sorunlarına ilişkin gündem dışı açıklamada bulunduk. Neydi bu sağlık problemleri öncelikle Kayseri halkının, emar ve ultrason sıkıntısı, çilesi. Emar ve ultrason cihazlarındaki eksikliklerden kaynaklı olarak sıra bulmakta sıkıntı çekiliyor. Sıra bulabilense bu sefer raporu edinmek için aylarca beklemek zorunda kalıyor. Kayseri’de sadece normal hastalar veya bekleyebilir hastalar değil, ciddi anlamda kanser gibi ağır hastalık geçirenler de, yine bu problemleri ağır şekilde yaşamakta” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.