DOLAR 32,3845 -0.12%
EURO 34,6193 -0.56%
ALTIN 2.390,66-1,81
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İNTERNET YASASI KONUŞULDU

KİGADER Parti ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı ziyaret edildi. Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER) yönetimi, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun'u makamında ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MEDYA SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALKACAK

Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği (KİGADER)Başkanı Duygu Uludaşdemir dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Uludaşdemir, Kayseri'deki haber sitelerini dernek çatısı altında bir araya getirdiklerini ifade ederek, şehrin tanıtımında haber dalında destek verdiklerini sözlerine ekledi. İnternet yasasının çıkması halinde günümüz teknolojisine ayak uyduran medya sektörünün önündeki engellerin kalkacağını belirten Uludaşdemir, Türk basın tarihi 2021 yılı içinde çağ atlayacak'', dedi.

CUMHURBAŞKANI İSTERSE SEÇİM OLUYOR

Ziyaret de erken seçim gündemi sohbete yansırken Coşkun,''Saadet Partisi'nin özgül ağırlığı toplumda çok fazla bu oya yansımıyor olabilir ama eğer AK Parti ile ittifaka girilirse çok daha büyük oranlar konuşulabilir.Partimizin duruşu ve siyasi söylemleri politika konjüktürünü etkiliyor.Bize gelmeleri ve yanlarına çekmek istemeleri partimizi önemsemeleri bu yüzden. Seçim arefesinde miyiz bilmiyoruz ama Cumhurbaşkanımız ne zaman isterse o zaman seçim oluyor.Siyasi partilerde birbirini ziyaret ediyor.Eğer seçim olursa ittifaklar nem arz eder ve konuşulur.O zaman da belli olursa ittifak yerele inilir ve görüşlerimiz alınır. Şuan erken konuşmak doğru olmaz. Bütün partiler diğer partilerin olmaya çalışıyor. Ben seçileceksem karşı tarafın oyunu da almam gerekiyor. Haliyle diğer partilerin oy kaybetmesi gerekiyor. Vatandaşı kutuplaştırmamak lazım. Üst kademede söylenenler alt kademede sıkıntılara sebep oluyor. Saadet Partisi ile muhalefet iktidarı indirme gayreti içerisinde. O koltuk boşalacak ki diğeri gelecek''diye konuştu.

 Ziyaret de partiden Saadet Partisi Kayseri Eski İl Başkanı Nuri Ürkündaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Kayseri İnternet Gazetecileri Derneği'nden  Yunus  Gülsever ile Öner Çalış da hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.