DOLAR 32,3784 0.05%
EURO 34,7837 -0.05%
ALTIN 2.395,43-0,05
BITCOIN %
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

İHH ORMAN YANGINI BÖLGESİNDE

İHH Kayseri Arama Kurtarma ekibi Türkiye genelinde başlayan orman yangınlarına 3 bölgede destek oluyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’nin Yahyalı İlçesi’nde bulunan Aladağlar Milli Parkı’nda başlayan yangına Kayseri itfaiyesi ve Orman Genel Müdürlüğü çalışanları ile birlikte 14 kişilik ekiple söndürme ve soğutma çalışmalarına destek olan İHH ekibi Antalya Manavgat da da yardıma koştu.
Kayseri İHH ekibi burada yangınlara 11 kişilik ekiple söndürme ve tahliye işlemlerine destek verdi.
Son olarak Muğla Marmaris’te büyüyen yangına müdahale etmek için hafta içinde Kayseri’den yola çıkan ekip koordineli bir çalışma ile Aydın’ın Çine İlçesi’nde başlayan orman yangınına, 11 gönüllü ile 3 gündür ekiplere ve halka destek oluyor.
İHH Arama Kurtarma Kayseri ekip başkanı ve 7. Bölge Koordinatörü Ahmet Aydan Bekâr, bölgede zorlu şatlarda çalıştıklarını ifade ederek, ‘’ ALLAH’a şükür ki Çine de yangın köylere sıçramadan söndürüldü. ALLAH CC bizlere böylesine büyük afetler vermesin. Ekibimiz Aydın ve Kayseri’deki yangınlara tek araçla , Manavgat da çıkan yangına ise 2 araç ile destek oldu.İyilik her zaman her yerde.Yangına ta baştan beri müdahale eden bütün görevlilere ve herkese teşekkür ediyoruz’’, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.