DOLAR 32,2970 0.13%
EURO 34,8769 0.35%
ALTIN 2.401,620,36
BITCOIN 1986479-1,57%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İBB Başkanı İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yanıt Verdi: Asla Özenti Değil

İBB Başkanı İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yanıt Verdi: Asla Özenti Değil

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında özenti eleştirisinde bulunulmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu İstanbul’un Geleceğini Tasarlamak başlıklı Brand Week organizasyonunda bu eleştirilere yanıt verdi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 03:12
İBB Başkanı İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yanıt Verdi: Asla Özenti Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Geleceğini Tasarlamak başlıklı Brand Week organizasyonuna katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu organizasyonun açılış konuşmasını yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik 'özenti' eleştirisine yanıt verdi. 

Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamalarında bu şehrin festivalleri olmasını keyifli anları olmasını istediğini 29 Ekim'i doya doya yaşamak bu ülkenin en büyük milli bayramını coşa coşa yaşamasının asla bir özenti olmadığını vurguladı.

EKREM İMAMOĞLU YANIT VERDİ

 

Bu konu ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Sanatçıların İstanbul sokaklarında renk kattığı bir döneme giriyoruz. İstanbul kültür sanat etkinlikleri 7-8 ilçeye sıkışmış bir kent değil artık. Biz bu şehirde morali yüksek tutacağız. Bu şehrin festivalleri olsun, keyifli anları olsun istiyoruz.

29 Ekim’i doya doya yaşamak, bu ülkenin en büyük milli bayramını coşa coşa yaşamak asla bir özenti değildir. Bayramı yaşamak atasına, geçmişine sahip çıkmasıdır. Önümüzdeki yazdan itibaren sanatın her alanını yayacağız.”

 

kamupersoneli.net

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.