DOLAR 32,3245 0.21%
EURO 35,1555 0.02%
ALTIN 2.302,681,12
BITCOIN 2286549-0,55%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
HURDA ARAÇLAR TOPLANACAK…

HURDA ARAÇLAR TOPLANACAK…

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir çok şikâyet konusu olan atıl halde, sokaklarda veya arazi de sahipsiz bulunan hurda araçların belediye tarafından toplanacağını söyledi.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 21:34
HURDA ARAÇLAR TOPLANACAK…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir çok şikâyet konusu olan atıl halde, sokaklarda veya arazi de sahipsiz bulunan hurda araçların belediye tarafından toplanacağını söyledi.

 

         Bakımsız, paslanmış, camları kırık, plakası dahi bilinmeyen ve özellikle mahalle çocukları açısından son derece tehlike arz eden hurda araçları belirli aralıklarla belediye olarak topladıklarını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç Halk ve Çevre sağlığına büyük önem veriyoruz. Özellikle söz konusu çocuklarımız olunca, bu konuda kesinlikle taviz vermiyoruz. Belediye olarak sokak ve arazilere bırakılmış olan sahipsiz oto veya benzeri araçlar mahalle sakinleri açısından da tehdit oluşturmaktadır. Çünkü bu araçlar hem paslı olması, hem de cam artıkları ile elektrik kabloları açısından insan sağlığına zarar verebilir. Mahalle çocukları bu araçlarda oyun oynamakta bunun neticesinde çocuklar yaralanabilmektedir. Bu neden ile halk ve çevre sağlığı açısından bu araçları toplayacağız “ dedi.

 

         Hurda araçların oluşturulan ekiplerce belirlendiğini ve zabıta birimince de tutanak tutularak belediyenin atölyesine götürüleceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Mahallesinde, bahçesinde veya arazilerde hurda araç görüp kaldırılmasını isteyenlerin konuyu, 252 18 90 nolu telefona bildirmeleri gerektiğini kaydetti.

 

         Başkan Memduh Büyükkılıç, bu çalışma ile aynı zamanda çevre dostu bir belediye olarak çevre ve görüntü kirliliğine de son verilmiş olunacağını sözlerine ekledi.

 

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.