DOLAR 32,3618 -0.58%
EURO 34,7310 -0.43%
ALTIN 2.409,04-0,55
BITCOIN 1892966-3,62%
Kayseri
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

HASTANEDEKİ EKSİKLİKLER TAMAMLANMALI

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç ilçe Başkan yardımcıları Ali Kartal ve İsmail Sevig'le birlikte hasta kabulüne başlayan yeni hastanede Başhekim Ahmet Topbaş ve Hastane Müdürü Yusuf Ulusan'a hayırlı olsun ziyaretinin ardından hastanede incelemelerde bulundu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 09:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe Başkanı Mahmut Kılınç “Hasta kabulüne başlayan yeni hastanemizde Başhekim bey ve Hastane Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, ziyaretin ardından yaptığımız incelemelerde ve aldığımız bilgilerde profesyonel hekim eksikliğinin yanı sıra hastalıkları teşhis etmek ve tedaviye yanıtı takip etmek için kullanılan emar cihazı ve göz hastalıkları tedavisinde kullanılan fako cihazı gibi bazı eksiklerin olduğu tespit ettik, Develi’mize yapılan yeni hastanemiz Develi, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar ‘ı da kapsayan bölge hastanesi olarak yapıldı, emar cihazı olmazsa yeni hastanenin bir anlamı olmaz yine hastalar Kayseri’ye sevk edilmeye devam eder, eğer bu eksikler giderilmezse bölge hastanesi olamaz. Develi’deki yeni yapılan hastanemizin bölge hastane olabilmesi ve hastalarımıza yeterli hizmeti verebilmesi için yetkililerden bir an önce profesyonel hekim eksikliği ve cihaz eksikliğini gidermelerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.